Abdullah Avcı'dan itiraf! 'Yenildik ama...'

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi play off turunda Sevilla'ya 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 17.08.2017 00:58 GÜNCELLEME 17.08.2017 09:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları;

"Oyun olarak değil ama, skor olarak rakibe yenildik. Rakipten daha fazla koştuk, daha fazla sprint attık. Skor alamadık belki ama, oyun olarak saygı gördük. Rakibin hocası da bunu söyledi.. İspanya'da en iyi topa hakim olan takımlarından biri olan Sevilla karşısında yüzde 53'e 47 oynadık."

"SEYİRCİYİ BİZ ÇAĞIRMADIK"

"3 sene evvel burada 0 seyirci vardı, şimdi 10 bin seyirci var. Seyirciyi biz çağırmadık, oyun gücü sayesinde geldiler. Sonraki maçlarda ligde de Avrupa'da da bizi destekleme devam etsinler."

"AYNI SEVİYEDE OYNUYORUZ"

"Tadını çıkarmaya bakmalıyız. Bugün Sevilla ile aynı seviyede top oynayabiliyoruz. Bardağın dolu tarafını görmeliyiz. Turu atlayamazsak da saygı gördüğümüz oyunu sürdürmeliyiz."

"TARİHİN EN İYİSİ"

"Emre Belözoğlu, Türk futbol tarihinin en yetenekli futbolcusu. Umarım 4 sene sonra milli takıma alınır. Oynayabildiği kadar futbol oynamalı."

YORUMLAR 6
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yenildik ama ezilmedik çok klasik bir laf
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Başakşehir şampiyonluk yakışır
    Cevapla
  • fanatik 6 yıl önce Şikayet Et
    emre turk milli takima biraz daha oynamali
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Senide nerden buldular bilmiyorum ama hocam sende ne güzel karakterli bi hocasın be. Sende türk futboluna gelmiş en kılas adamlardansın. Senden çok şey öğrenecek millet.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    BAHADİR: Bak Avcı ne demişti; "Sabri'nin en çok pas aldığı maçı oynaması normal. Zaten amacımız, Semih'in Sabri'ye paslarının çoğalmasıydı. Galatasaray'ı sahanın çeyreğine sıkıştırıp orada baskı yapmak istedik." Bu yorumda sen nasıl bir karaktersizlik sezdin? Boş konuşuyorsunuz kardeşim... Abdullah Avcı kaliteli bir teknik adamdır
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    çok karakterli canım GS yi yendiklerinde sabriyi bütün oyunu onun üzerine kurduk diyip nasıl bütün Türkiyeye rezil etmişti! şimdi sorarlar senin karakter abidesine sevillada üzerine oyun kuracak kimse bulamadımı acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle