Sevilla'dan Başakşehir açıklaması

Sevilla Kulübünün yöneticisi Jesus Arroyo Sanchez, Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştikleri Başakşehir'e karşı favori olduklarını ama rakibe saygı duyduklarını söyledi.

Sevilla'dan Başakşehir açıklaması
Sevilla'dan Başakşehir açıklaması
GİRİŞ 04.08.2017 15:55 GÜNCELLEME 04.08.2017 15:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda, yapılan kura çekiminin ardından play-off turunda Türkiye'yi temsil eden Medipol Başakşehir'in rakibi İspanya'nın Sevilla takımı oldu.

İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekimine katıldıktan sonra AA muhabirine açıklamada bulunan Sanchez, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu noktada olmak her zaman önemli. Avrupa'da mümkün olduğunca fazla maç kazanmak büyük bir fırsat. Ne olacağını göreceğiz." dedi.

Medipol Başakşehir eşleşmesi hakkında Sanchez, "Tur şansımız yüksek. Ama bu turda tüm kulüpler önemli ve tüm eşleşmeler zorlu. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ne olacağını göreceğiz." diye konuştu.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ayvacı ise, Sevilla'nın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Bu turda UEFA sıralamasına göre en güçlü takımla eşleştik." dedi.

Ayvacı, "Biz bu tura şansla gelmedik, çok iyi oynayarak geldik. Sevilla'ya karşı elimizden geleni yapacağız, umutluyuz." ifadelerini kullandı.

Play-off turunda ilk maçlar 15-16 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 22-23 Ağustos'ta oynanacak. Turuncu-lacivertli ekip, ilk maçını İstanbul'da yapacak.

İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonunda gruplara katılmaya hak kazanacak.

YORUMLAR 9
  • misafir1 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir i bilmiyor anlaşılan, sürprize hazır olsun şimdiden..
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevilla kötü oldu ben!
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Göreceksin ne olduğunu merak etme, yalnız İstanbuldaki vatandaşlar niye maça gitmiyor onu anlamıyorum tribün yarısı boştu Türkiye deki çoğu maçı tribün desteği ile kazandık
    Cevapla
  • Manisalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener sevilla yı elemişti. Başakşehir kupada feneri yendi. Demekki başakşehir isterse sevillayı eleyebilir.
    Cevapla
  • niyazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bi bakış açısı? Vallahi sen adamı güldürürsün.
    Cevapla
  • Akşemseddin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Şafi Ahmet sen yardım eyle Başakşehirde oynayan futbolcularımıza emeği geçenlere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle