Belçika basını Brugge'u yerden yere vurdu

Belçika basını, Club Brugge'un Medipol Başakşehir karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-3 berabere kalmasını, "Kendi ayaklarına ateş ettiler" şeklinde değerlendirdi.

Belçika basını Brugge'u yerden yere vurdu
Belçika basını Brugge'u yerden yere vurdu
GİRİŞ 27.07.2017 12:10 GÜNCELLEME 27.07.2017 12:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımıyla 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir, rövanş için avantaj yakaladı.

Gazeteler dün geceki maçı enine boyuna eleştirdi ve kendi takımlarının kazanacak bir oyun ortaya koyamadıklarını, öne geçmişken büyük bir avantaj kaçırdıklarını yazarken, Başakşehir'in hak ettiği bir sonuç aldığı görüşünde birleşti.

Belçika basını maçla ilgili olarak, "Club Brugge 2-0 öndeyken yediği gollerle soğuk duş etkisi altında kaldı. Dehşet verici zayıf savunması, konuk takımın gollerinin art arda gelmesini sağladı. Club Brugge'u İstanbul'da çok zorlu bir deplasman bekliyor" ifadelerini kullandı.

Spor medyası ayrıca, 2-0'lık avantajı koruyamayan Club Brugge için, "Kendi ayaklarına ateş ettiler" şeklinde yazdı.

Öte yandan, "Maça hızlı başlayan Club Brugge, rakibi karşısında erken bulduğu gollerle yakaladığı skor üstünlüğünü, ikinci yarıdaki vasat savunmasıyla yitirdi. Fakat Club Brugge'un tur için hala umudu var" yorumları yapıldı.

YORUMLAR 4
  • Gudor 6 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da 10 tane serbest vuruş fırsatı yakalarsa 10 tane gol olur:))))))))
    Cevapla
  • Ahmet bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    brugge hic oynayamadi ki bizimkiler yenebilirdi sacmasapan duran toptan yemeselerdi ins. istanbulda postalariz bunlari evlerine
    Cevapla
  • YEKYEK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizm attığımız gollerde şanstı biraz. Ama başakşehir iyi top oynuyor tebrik ederim
    Cevapla
  • reşat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence Brugge başakşehir karşisinda hiç şansı yok.
    Cevapla