Süper Lig'e bir dünya yıldızı daha!

Medipol Başakşehir, Gael Clichy anlaşmaya vardı.

Süper Lig'e bir dünya yıldızı daha!
Süper Lig'e bir dünya yıldızı daha!
GİRİŞ 06.07.2017 20:04 GÜNCELLEME 06.07.2017 23:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Turuncu-lacivertli kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, sağlık kontrolünden geçecek olan 31 yaşındaki Clichy, ardından kulübe geçerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Başkan Göksel Gümüşdağ'ın da katılımıyla Clichy için Cuma günü saat 14.00'te imza töreni düzenlenecek.

Fransız oyuncu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş ve transferdeki son detaylar görüşülmüştü. Bu görüşmenin ardından İngiltere'ye dönen Clichy, eşiyle görüştükten sonra Medipol Başakşehir'in teklifine olumlu yanıt verdi.

YORUMLAR 6
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kulupler ne yapsın yılda 2 tane altyapılardan zor fıtbolcu yetişiyor altyapıda oynayan çocuklar hep birilerinin yeğenleri torunları bu işi adam akıllı yapacaksın kimseye şirin göZükmek için yeteneğindeki olmayan çocukları görmezden gelmeyeceksin
    Cevapla
  • aaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek başakşehir değil malesef takımlarımız gene 30+ yabancılara servet dağıtıyor keşke o paraları alt yapı için harcasanız.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir sönmüş yıldız çöplüğüne döndük. 31 ler 32 ler havalarda uçuşuyor.
    Cevapla
  • Bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bişey anlamadım bu işden.Bu Başakşehir kombinemi satar veya Ne kadar bilet satar Ne kadar reklamdan kazanır.Bu tip transferleri nasıl yapabiliyor bu adamlar.Kimle neyle nasıl???
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    Emekliler cenneti Türkiye,bu cennetin yaratıcılarıda,basiretsiz,küçük düşünen hatta düşünemeyen kulüp başkanları ve yöneticileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle