Emre Belözoğlu bombası! Visca ile birlikte...

Emre Belözoğlu, Aykut Kocaman'ın dönmesiyle yeniden sarı-lacivertli formayı giyerek, kariyerine Fenerbahçe'de nokta koymayı hedefliyor.

Emre Belözoğlu bombası! Visca ile birlikte...
Emre Belözoğlu bombası! Visca ile birlikte...
GİRİŞ 21.06.2017 11:09 GÜNCELLEME 21.06.2017 11:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi de kırgın bir şekilde ayrılan 36 yaşındaki Emre'ye bu şansı vererek bir anlamda gönlünü almayı hedefliyor. Kocaman da Emre'nin tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayabileceğini düşünüyor. Emre, futbolu bıraktıktan sonra takımda antrenör veya yönetici olacak.

Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli futbolcunun bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olacağı gelen haberler arasında. Emre'nin bu düşüncesini Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ'a ilettiği, Gümüşdağ'ın da bu teklifi kabul ettiği belirtiliyor.

VİSCA'YI DA GETİRİYOR

Emre'nin Başakşehir'den Edin Visca ile birlikte Fenerbahçe'ye gideceği kulislerde konuşuluyor. Bosnalı oyuncuyu Emre'nin ikna ettiği, Kanarya'nın da transfer için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Sarı-lacivertlilerin, bu rakamı daha aşağıya çekmek için gözden çıkardığı bazı futbolcuları da takasta kullanabileceği öğrenildi.

Visca geçen sezon Başakşehir formasıyla 43 maçta 10 gol ve 13 asistlik performans sergilemişti. Bosna Hersekli futbolcu “Hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum” diyerek ayrılık mesajı verdi.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 11
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Karakteri ile fenere yakışan topçu visca hariç.
    Cevapla
  • Vangolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre hosgelesin visca yida al gel
    Cevapla
  • alp kara 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle gelmeli
    Cevapla
  • selo 6 yıl önce Şikayet Et
    tam isabet olur...Şampiyon olur
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar viscayı 5 bırakırlarmı en az 8 isterler
    Cevapla
  • Doğruluk 6 yıl önce Şikayet Et
    Babanın oğlu değil Ne kadar ekmek o kadar köfte Gs boş adama 8 veriyorsa fb de 8 vermeli ( beleşe adam yok ) Bazı takımların elindeki aldıgı oyuncular elinde çöp olacak Avrupada küçük takımsınız.hepsi beşiktaşda dahil .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle