Abdullah Avcı'dan Clichy açıklaması!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir'in kadrosuna katmak istediği Gael Clichy için Abdullah Avcı'dan açıklama geldi.

Abdullah Avcı'dan Clichy açıklaması!
Abdullah Avcı'dan Clichy açıklaması!
GİRİŞ 18.06.2017 00:19 GÜNCELLEME 18.06.2017 00:19

Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, beIN Sports'a katıldığı programda Gael Clichy'nin transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Clichy için teklif yaptıklarını ve beklemeye geçtiklerini açıkladı.

"RAKAMLAR ARASINDA FARK VAR"

Diğer takımlarının teklifinin daha yüksel olduğunu dile getiren Avcı, "Fenerbahçe ve Galatasaray'ın talip olduğunu duydum. Bizim verebileceğimiz rakamlar ile diğer takımların verdiği rakamlar arasında fark olduğu için, son teklifimizi verip, durmuştuk. Sonra bir gelişme olmadı, belli olacak." şeklinde konuştu.

GEÇEN SEZON VERİM ALAMADIK

Geçen sezon sol bek bölgesinde sorun yaşadıklarını belirten Abdullah Avcı, "Geçen sene 17 maç ilk yarıyı namağlup lider bitirdiğimizde sistem doğru gidiyordu ama oyunu rakip sahada oynamak için Caiçara'yı almıştık. Daha fazla hücum için. Sol bekte de 3 oyuncu kullandım bu sene itibariyle. Sağ kanattan aldığımız verimi soldan alamadık o yüzden. Biraz daha derinlik veren bir bek oyuncusu önemliydi." ifadelerini kullandı.