Cengiz Ünder resmen açıklandı! İngiliz devi...

Manchester United ve Tottenham'ın radarında bulunan Başakşehir'in 'altın çocuğu' Cengiz Ünder için İstanbul temsilcisi ile görüşmelere başlayan takım açıklandı.

Cengiz Ünder resmen açıklandı! İngiliz devi...
Cengiz Ünder resmen açıklandı! İngiliz devi...
GİRİŞ 15.06.2017 10:36 GÜNCELLEME 15.06.2017 13:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başakşehir'de asbaşkan görevinde bulunan Mustafa Saral, "Manchester United ve Tottenham'ın yakın ilgisi var. Birkaç kulüp Cengiz'i izliyor. Lille bizle direkt olarak görüştü. Adı geçen kulüplerin bazılarıyla görüşmeler yaptık. Hep aynı cevabı veriyoruz. Böyle ilgi görmek onur verici ama bize göre Cengiz'in burada bir sezon daha kalıp sonra ayrılmasının onun için daha iyi olacağını düşünüyoruz." dedi.

Bu sezon Başakşehir'de 9 gol, 7 asistle oynayan Cengiz yabancı basın organları tarafından Juventus'un yıldızı Paulo Dybala'ya benzetilmeye başladı bile.

YORUMLAR 7
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    yetenekliyse ve kendine güveniyorsa gitsin orda disiplin ve teknik var türk futbolundan bişey olmaz
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaştaki bir yıldızı biz onlardan almaya kalksak kirasına bile gücümız yetmezken onlara leblebi fiyatına veriyoruz fener gs bjk alıp yıksek fiyatlara satsalar ya..
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne insanlarsınız? Aşşalık Komplexi falan mı war . Bence Türkiye'de oynayan bir kaç genç futbolcu duyguları bi kenara bırakıp profesyonel olabilirlerse çoğu yabancı süper starlara taş cikarabilirler. Bizde disiplin yok lay lay lom cok.
    Cevapla
  • uzgunfbli 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim radara girmesi için 30+ olması ve çok para tutması lazım.Gözünün önünde yıldız adayı var biz futbol hayatı bitmiş yıldız olamamışlara fantazi yaşatıyoruz.
    Cevapla
  • mahmut ak 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıya giderse en az 25 milyon isteyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle