Abdullah Avcı: Provokasyona provokasyon!

Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı sonra konuştu.

GİRİŞ 27.04.2017 00:08 GÜNCELLEME 27.04.2017 10:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye göre daha iyi oynadıklarını ve deplasmanda rakiplerini yenebileceklerini söyleyen Abdullah Avcı "İki santraforla maça başladık. İstatistiklere bakarsanız, daha fazla şut attık, daha fazla koştuk, daha fazla oynadık. Oyun olarak maaçı kazandık ama skor olarak sahamızda berabere kaldık. Yarışın ilk ayağı bitti. Biz herkesi, her yerde yenebilecek bir takımız. Bizim adımıza güzel bir maç oldu.

Her şeyi fazla yaptık ama karşılığını alamadık. 2-0'dan sonra oyuncumuza çarpması, 2. golün başlangıcında faul atışında 10-15 metre önden başlaması var. Kontra gibi geçiş oldu ve golü yedik. Sonunda kazanabilirdik, ayağımıza fırsat geldi. Bu maçı kapatıyoruz. Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız" dedi.

"PROVOKASYONA PROVOKASYON"

İsmail Köybaşı ve Dick Advocaat ile arasında yaşananlar hakkında görüşü istenen Abdullah Avcı, "İsmail'i Milli Takım'a aldım. O bana olumsuz bir şey söylemedi. Aramızda bir problem yok. Bazen oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor, provokasyona provokasyon. Detayları 4. hakeme sorun. Kimse kimsenin alanına girmedi, olanları 4. hakeme sorarsanız daha iyi olur" diye konuştu.

"KAMUOYUNDAN EKİBİM ADINA ÖZÜR DİLİYORUM"

Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de yapılan Çaykur Rizespor maçından sonra çıkan olaylardan dolayı özür diledi.

Futbolcularının karıştığı kavgayla ilgili konuşan Avcı, "Yaşanan olayların üzüntü verici. Nedeni ne olursa olsun, ufak bir şey bile haklı da olsanız bu hareketlerin olmaması gerekir. Başkanımız, yönetim kurulunun oyuncularımızla ilgili kararı birlikte aldık. Onlar da bir sürü psikolojisine kurban gittiler. Onlar, bu kulübe çok önemli hizmetler yaptı. Gidişata göre değerlendireceğiz. Kamuoyundan ekibim adına özür diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR 4
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    İkinci ergin ataman olma yolundasın kenarda tahrik ve çok konuşan bir tiple sadece kendin kaybedersin.
    Cevapla
  • Ali Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    provake eden sensin surekli hakemlerle konus surekli itiraz et haftasonu gorcez seni
    Cevapla
  • Zorbey 6 yıl önce Şikayet Et
    Mavi beyaz ve turuncu renk size neyi hatırlatıyor?
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Avcı boşver bunları gel Fenerbahçe'nin başına geç. Camia olarak seni bekliyoruz. Beraber şampiyonluklar yaşayalım...
    Cevapla