Emre Belözoğlu'ndan Arda Turan itirafı

Başakşehir - Galatasaray maçının ardından Emre Belözoğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.02.2017 12:34 GÜNCELLEME 05.02.2017 13:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başakşehir-Galatasaray karşılaşmasında Josue ile yaşadığı tartışmalı pozisyonu değerlendiren Emre Belözoğlu, "Avantaj sağlamak için arkamdaki oyuncuya dirseğimi dayayarak dönmeye çalıştım o da çok yaklaştı bana, dirseğim suratına çarptı. Pozisyona kırmızı kartta verilebilirdi. Mevzu Emre olduğu zaman olaylar çok farklı spiküle mi ediliyor? Türkiye'de ben olunca bilmiyorum farklı mı yaklaşıyor? Ben bu tür polemiklerden artık uzak duruyorum. Direkt savurduğum bir dirseğim yok olsa söylerdim." dedi.



"ŞAMPİYONLUĞU KONUŞMAK YANLIŞ"
 
Başakşehir'in hedeflerinden bahseden Belözoğlu,"Küçük bütçelerle hayal kuran bir takım olduk. Önümüze maç maç bakıyoruz. Oyuncu kalitemiz; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin altında fakat takım oyunu oynuyoruz. Devre arası güzel takviyeler yaptık. Şampiyonluğu konuşmak şu anda yanlış olur. Bunu 27 - 28. haftadan sonra konuşabiliriz" diye konuştu.
 
"ARDA TFF BAŞKANI OLMAK İSTİYOR"

 
"Futbolu ne zaman bırakacaksın?" sorusuna ise; 36 yaşındaki oyuncu, "Bu sezon sonu karar vereceğim ama 1 sene daha futbol oynamayı düşünüyorum. Futbol yaşantımdan sonra yurt dışında spor yöneticiliğiyle ilgili eğitimler almak istiyorum. İlerisi için sportif direktörlük olabilir. TFF Başkanı olmak gibi hedefim yok. Arda TFF Başkanı olmak istiyor, ben değil" cevabını verdi.

YORUMLAR 13
  • Murat o 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas bu adamla cok ugrasiyoruz Adam sadece fitbolda piskopat oluyor Ama normal hayatinda cok Durust ve efendi bir insan
    Cevapla
  • Dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme itiraz niye edediyon olsa söyler mis yediği ekmeğe ihanet eden şahıs
    Cevapla
  • gs gs 7 yıl önce Şikayet Et
    arkana bakıp sonra dirseğini bilerek savurdugunu inkar ediyorsun yazik olsun senin sportmenliğine
    Cevapla
  • bahadir 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolu bıraktıgında lutfen uzaklara gıt daha gelme senden cektıklerımız yeter artık.
    Cevapla
  • reşat 7 yıl önce Şikayet Et
    laf çakıyor aklınca.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle