Erdoğan düşmanlığı bunu da yaptırdı!

Alman dergisi Focus, Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Başakşehir'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde başarılı olduğunu iddia etti.

Erdoğan düşmanlığı bunu da yaptırdı!
Erdoğan düşmanlığı bunu da yaptırdı!
GİRİŞ 29.12.2016 10:54 GÜNCELLEME 29.12.2016 10:54
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Almanya'nın ikinci büyük dergisi olan Focus, Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı haberlere bir yenisini daha ekledi.

ERDOĞAN KOLLUYOR DEDİLER

Gazete, Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan ve oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Başakşehir'in bu başarısının arkasında Erdoğan'ın parmağının olduğunu iddia etti.

İSLAMİ VE MUHAFAZAKAR

Ayrıca haberde, Fatih Terim Stadı'nın devlet tarafından yapıldığı için Başakşehir'in diğer İstanbul kulüplerinin aksine Erdoğan gibi İslami ve muhafazakar bir çizgi içerisinde olduğunu belirtildi.

İLK DEFA SPOR DALINDA BULAŞTILAR

Öte yandan daha önce defalarca birçok farklı konuda Erdoğan aleyhine manşetler atan Alman basını, ilk defa spor dalında aleyhte bir haber yapması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR 74
  • Real Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey Avrupa, iste böyle daima korkuyla ve endiseyle yasayin. Icin icinizi kemirsin. Höt dedik mi kiyamet kopuyor sanin emi sünepeler. Daima böyle adimlarimizi, nefesimizi, hareketlerimizi takip edin. Bu size yeter.
    Cevapla
  • hayinler 7 yıl önce Şikayet Et
    bu almanyada cok sayida azinlik var acaba birileri o azinligi bunlargibi ayrimciliga doru doldurusa getirse misileme yapsa nasil olur isi gucu bizi ayirmak huzurumuzu bozmaya yonelik uraslar bunlar her yolu deniyorlar simdide sporda deniyorlar ama basaramayacaklar
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    bu Avrupa komple şizofren
    Cevapla
  • Sah damar 7 yıl önce Şikayet Et
    REIS bunlara iyi dalmis...
    Cevapla
  • Tarih 7 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun bazen reisin değerini unutacak olursak Avrupa bize hatırlatıyor. Eeee kolay değil Osmanlı tarihinden az gelmediler geri gelecek diye korkuyorlar. Haksız değiller 15 temmuzda hatırlattı kendimizi. Şehit oluruz cennete gideriz inşallah gazi oluruz. Cennet ülkemizde yaşarız ama ülkeyi hiç bırakmayız gogsumuzdeki iman oldukça. Allah imanimizi arttıran inşallah. Uyanık olalım bunların derdi belli bizimkide net olsun.gercek iman sahibi dünyaya meydan okuyabilir. Reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle