'Kiev yenilgisini hakemin üzerine atamayız!'

Abdullah Avcı, turuncu-lacivertli takımın antrenmanı öncesinde, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın deplasmanda, Dinamo Kiev'e farklı mağlup olduğu mücadeleyi değerlendirdi.

'Kiev yenilgisini hakemin üzerine atamayız!'
'Kiev yenilgisini hakemin üzerine atamayız!'
GİRİŞ 07.12.2016 14:10 GÜNCELLEME 07.12.2016 14:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinden dolayı üzgün olduğunu belirten Avcı, "Avrupa'da yarışabilmek için lobiler, güçler ve ilişkiler önemlidir. Bunları da geliştirmemiz gerekiyor. Maça gerçekten kötü başladık. Uluslararası seviyede yenilmeyecek bir gol yedik. Bunları bir kenara atarsak oyuncu grubunun hatalarını gözardı etmiş oluruz. Beşiktaş'ın tekrar devreye girdiği, iyi oynamaya başladığı ve bir golün her şeyi değiştirebileceği durumda inanılmaz bir hakem kararı geldi. Biz de şaşırdık." diye konuştu.

Türkiye Ligi'nin ve Avrupa kupalarının standardının aynı olmadığını kaydeden Avcı, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de çok kolay fauller veriliyor ama bu hakemin verdiği yanlış kararı silmez. Hakemin verdiği karar yüzde yüz yanlıştır ama sonrasında Beşiktaş'ın toparlanması gerekiyordu. Bu kararın arkasına sığınıp topu tamamen hakemin üzerine atamayız. Beşiktaş maçı hakem hatası yüzünden kaybetmiş olabilir ama bu farkın açılmasının tek sebebi değil. Hepimiz dün akşam Beşiktaşlıydık ve kazanacağına da inanıyorduk. Üzüldük. Çünkü ülke adına son derece önemli bir müsabakaydı."

"OYUNCU GRUBU ÜZERİNDE BASKI OLUŞTURUYORUZ" 

Avcı, Türk takımlarının üzerinde fazla baskı oluşturulmasının da futbolcuları olumsuz etkilediğini belirtti. Futbolda baskı ve kaygıların fazla olduğunu ifade eden Avcı, "Dinamo Kiev sahaya kaygısız çıktı ve çok rahattı. Biz hep kaygılarla oyuncu grubunun ve camiaların üzerinde büyük baskı oluşturuyoruz. Bu da sahanın içinde gerginlikleri getiriyor." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • kürtoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun hocaya. gerçekleri konuşacak yürekli biriymiş. hocanın o hatasına gelene kadar kendi takımının yarı fiyatına kurulmuş kievden dizleri titreyen korkak şenolu konuşmayın! mahalle maçında bile takıma giremeyecek becki konuşmayın! herkes bi maç oynarken kendi maçını oynayan halı saha topçusu trivelacı kerizmayı konuşmayın! hakem daha ortada yokken 1 0 zaten yenik durumda olduğunuzu konuşmayın! ne olursa olsun 10 kişi kalmış olmanın hiç bir şekilde bu denli ağır bir yenilginin mazereti olamayacağını konuşmayın! ama hakemi konuşun ki bizi bir on yıl daha kandırabilesiniz!
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    maçta hakem o pozisyonu vermeseydi beşiktaş gol atacak gibi oynuyordu. kim ne derse desin orada hakemin kararı kırılma noktası oldu.
    Cevapla
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    kiev, besiktasin yari fiyatina olduguna emin misin kardes? gir de bir transfermarket'a bak istersen kadro degerlerine. burada milletin tepki gosterdigi sey gecen yil fenere, bu yil bjk'ye avrupa'da yapilanlar. ona bakarsan osmanli da basaksehir yari fiyatinda ama avrupa da basaksehir yok osmanli var.
    Cevapla
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam hakeme atmayalim.gecen sezon fener-braga macına da hakeme atmayalim. abdullah efendi 2 yil ustuste fener ve bjk'nin maruz kaldigi hakem hatalari yenilir yutulur cinsten degil. burada birlik olup tavir koymak varken, pişkin pişkin konusmak olmuyor oyle
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    abdullah avcı tüh senşn kalıbına ettiğin laf laf değil onca yıldır hocasın yıllarca prof futbol oynadın ve böylesi saçma saçalık ötesi yorum yapmaktasın dön aynaya bak.Bellli ki bundan sonra şampiyonluktaki en büyük rakibin olan Beşiktaş a çamur atma eyyam yapma derdine düşmüssün.-8 derece havada deplasmanda 2-0 yenik duruma düşmüssün olmayan bir penaltı ve kırmızı verilmiş hakem seni perişan etmiş yenilen 6. golde kesin ofsayt hala hakeme yıkılmaz diyorsun yuh diyorum sana yuh
    Cevapla
  • Atilla S 7 yıl önce Şikayet Et
    Cahil adam, hakem kararı bir takımı 2-0 yenik ve 1 kişi eksik duruma getirdi... Sen gelsene karşımız 2-0 mağlup ve bir kişi eksikle bak seni ne yapıyoruz. Sen kimsin ki Beşiktaş hakkında yorum yapıyorsun, otur oturduğun yerde, ligdeki en önemli rakibin hakkında yorum yapmak sana mı kaldı? Şenol Güneş de senin takımın hakkında yorum yaptığında ne yapacaksın bakalım...
    Cevapla
  • Görüntü 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gayet mantıklı konuşmuş bütün Beşiktaş takımı okusun yazdıklarını bir de Şenol hoca sürekli şu takımın dengesini bozup duruyor Olcayla falan olmaz bu işler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle