Bekir İrtegün imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Bekir İrtegün ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bekir İrtegün imzayı attı!
Bekir İrtegün imzayı attı!
GİRİŞ 03.07.2015 11:36 GÜNCELLEME 03.07.2015 12:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Saral ile Mesut Altan'ın da katıldığı törende Bekir İrtegün, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Mustafa Saral, Bekir İrtegün'ün kariyerinin ortada olduğunu belirterek, "Medipol Başakşehir ailesini tercih ettiği ve fedakarlık yaptığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Geçen seneki başarımızın tesadüfi olmadığını bu sene ispatlamamız adına, en büyük transferimiz olarak gördüğümüz Bekir İrtegün'e güveniyoruz. İnşallah hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde başarılara beraber, emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz" dedi.

Mesut Altan ise Bekir İrtegün'ün transferinde başkan Göksel Gümüşdağ'ın kendilerine büyük destek verdiğini kaydederek, "Bekir'in ikna edilmesinin yanı sıra kulübün geleneklerini anlatma ve istikrar anlamında bize yardımcı oldu. İnşallah önümüzdeki sene Bekir için de Medipol Başakşehir ailesi için de sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yıl olur" diye konuştu.

Bekir İrtegün: "Huzurla bu imzayı atıyorum"

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Bekir İrtegün, kendisini uzun bir sürecin beklediği Medipol Başakşehir'e çok huzurlu ve mutlu bir şekilde imza attığını söyledi.

Lacivert-turunculu kulüpte elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını dile getiren 31 yaşındaki futbolcu, "İnanıyorum ki, herkesin gönlünde yeri olan bu güzel camia, geçen seneki başarısına bu sezon bir şeyler daha ekleyip devam edecektir. Bu başarıda benim katkım ne kadar olursa, o kadar mutlu olacağım" ifadelerini kullandı.

Bekir, hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir'i en güzel şekilde temsil edeceklerini anlatarak, "Abdullah hoca ve ekibinin varlığı, Göksel başkanımızın, yöneticilerimizin yaklaşımları, buraya geldiğimde gördüğüm kulübün düzeni, bunların hepsini topladığımda çok huzurlu ve mutlu bir şekilde bu imzayı atıyorum" şeklinde konuştu.

Bekir İrtegün, bir soru üzerine, eski kulübü Fenerbahçe'ye hiçbir kırgınlığının bulunmadığını belirterek, "Bize teşekkür edildi ve yönetici ağabeylerimiz ile çok güzel konuşma yaptık. Devam edilmeyeceği söylendi. Benim için yeni bir sayfa. Çok güzel bir aileye geldim. Bundan sonra Medipol Başakşehir'e odaklanmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • Yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz kurtulduk şimdi onlar düşünsün..
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    birkaç maçtan sonra yedek kalır defans yapmayı bilmiyor yol geçen hanı savunma yapamıyor
    Cevapla