İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 3 imza

Lacivert-turunculu kulüp, Mehmet Batdal, Gençer Cansev ve Fevzi Özkan ile sözleşme imzaladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 3 imza
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 3 imza
GİRİŞ 01.08.2013 14:24 GÜNCELLEME 01.08.2013 14:24

PTT 1. Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı Galatasaraylı Mehmet Batdal'ın yanı sıra Bolusporlu Gençer Cansev ve Adanasporlu Fevzi Özkan ile sözleşme imzaladı.

Lacivert-turunculu kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Bucaspor'da kiralık olarak forma giyen Galatasaraylı forvet Mehmet Batdal'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık, 24 yaşındaki savunma oyuncusu Gençer Cansev ve27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fevzi Özkan'la da 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

İmzasının ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Batdal, PTT 1. Lig'in şampiyonluk yolundaki iddialı takımlarından birine geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu günden itibaren turuncu-lacivertli renkler için ter dökeceğim. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyerek ait olduğumuz Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükseleceğiz" ifadelerini kullandı.

Gençer ve Fevzi ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bir parçası oldukları için mutlu olduklarını vurguladı.

Kendilerini lacivert-turunculu renklere bağlayan imzaların atılmasından sonra üç oyuncuda İstanbul temsilcisinin Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda yaptığı kampa katıldı.

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda gerçekleştirdiği 2. etap kampında yarın saat 17.00'de PTT 1. Lig ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor'la özel maç yapacak.

KAYNAK: AA