Yeni Malatya'nrın Kızılcahamam kampı bitti

Spor Loto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor takımı, Kızılcahamam kampını 3 hazırlık maçıyla tamamladı.

Yeni Malatya'nrın Kızılcahamam kampı bitti
Yeni Malatya'nrın Kızılcahamam kampı bitti
GİRİŞ 02.08.2012 12:51 GÜNCELLEME 02.08.2012 12:51

Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılcahamam kampının bittiğini ve takımlarının 4 Ağustos'ta Bolu Termal Tesisleri'nde ikinci bir kamp dönemi için toplanacağını belirtti.

Kamp çalışmalarının gayet olumlu bir şekilde devam ettiğini dile getiren Özer, takımlarının Kızılcahamam kampında 3 hazırlık maçı yaptığını söyledi.

Manisaspor ve Manavgat Evrensekispor'la hazırlık karşılaşmasında 0-0 berabere kaldıklarını bildiren Özer, üçüncü hazırlık maçını da İran birinci lig takımlarından Tebriz FC ile yaptıklarını kaydetti. Tebriz'e 1-0 mağlup olduklarını ifade eden Özer, ''Hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade verilen taktiğin uygulanması ve takımın uyumu önemli. En iyi oynadığımız ve takımın en iyi organize olduğu maç Tebriz FC maçıydı. Her geçen gün takımımız daha iyi yönde, daha uyumlu biçimde yoluna devam ediyor. Teknik heyetimizle görüşmelerimiz neticesinde, kampın gayet iyi gittiği ve oyuncuların birbirleriyle iyice uyuştuğu haberleri bizi mutlu ediyor'' diye konuştu.

Özer, Bolu'daki ikinci kamp döneminde de takımlarını tüm eksikliklerini gidererek lige hazır bir şekilde Malatya'ya geri döneceğini düşündüklerini söyledi.

Takımın devam eden transfer çalışmalarına da değinen Özer, defans ve orta saha mevkilerinde bazı eksiklikler bulunduğunu ve bu mevkilere 3-4 oyuncu transfer edeceklerini sözlerine ekledi.

AA