TFF 2. Lig'de hakem faciası! 'TFF'ye gideceğiz'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Bayburt Özel İdare Spor ile Bandırmaspor arasında oynanan maçta hakem faciası yaşandı.

TFF 2. Lig'de hakem faciası! 'TFF'ye gideceğiz'
TFF 2. Lig'de hakem faciası! 'TFF'ye gideceğiz'
GİRİŞ 03.02.2020 19:44 GÜNCELLEME 03.02.2020 20:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 21. haftasında oynanan Bayburt Özel İdare Spor - Bandırmaspor maçında hakem Levent Balcı'nın yaptığı hatalar maçın önüne geçti. 

 

 

Bayburt Özel İdare Spor'un maçı 1-0 önde götürdüğü dakikalarda savunma arkasına atılan bir topta Bandırmaspor kalecisi Zülküf'ün topla alakası olmadan rakibe yaptığı sert hareket sonrası oyunu devam ettiren hakem Levent Balcı, yine ev sahibi ekibin 1-0 önde olduğu bölümde kullanılan bir kornerde yapılan kafa vuruşunda Bandırmaspor savunmasının koluna çarpan topta da penaltı noktasını göstermeyip oyunu devam ettirdi.

Bu iki pozisyonun ardından itirazlar sonucu kırmızı kart gören Bayburt Özel İdare Spor, ikinci yarıda yediği 3 gol sonucu mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

 

 

"TFF'YE BAŞVURACAĞIZ"

Bu maç sonrası hem Bayburt taraftarları hem de kulüp yönetimi, İzmir bölgesi hakemi Levent Balcı'ya tepki gösterirken kulüpten yapılan açıklamada söz konusu hakem ile ilgili TFF'ye resmi başvuru yapılacağı belirtildi.

BÜNYAMİN GEZER: "ÇOK YAZIK"

Eski hakem Bünyamin Gezer, sosyal medyada gündem olan pozisyonla ilgili; "Şu pozisyona devam diyen İzmir bölgesi hakemi Levent Balcı'yı yeniden hakem yapmaya çalışmak kusura bakmayın ama hakemlikte bölgeciliğin açık göstergesidir. Yazık çok yazık." yorumunu yaptı.

İşte Bayburt Özel İdare Spor'un isyan ettiği pozisyonlar

YORUMLAR 9
  • sefa26 4 yıl önce Şikayet Et
    düzen hakemleri vardır var olmaya devam edecektir
    Cevapla
  • Ahmet42 4 yıl önce Şikayet Et
    Şikayetini Zorlu Centera gidip yap. O daha etkili oluyor
    Cevapla
  • Mahmut simsekoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayalim bayburt secim sampiyonudur.izmir bolgesi hakemide bayburtspor katletmek icin uygundur bu ahlaksiz herifi neden vermisler bu.aca
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    bütün liglerin kapatılması lazım futbolu da bitirdik...
    Cevapla
  • Abit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem izmir bölgesi hakemi ve bayburt - bandırma maçına veriliyor yanlış burda başlıyor zaten. bandırma şampiyonluğa oynuyor bayburt playofa hakem verdiği haksız ve yanlı kararlarıyla büyük bir skandala sebep olmuş ve maçın önüne geçmiştir bir bayburt taraftarı olarak mhk yi tff yi göreve çağırıyor bir an önce gerekenin yapılmasını bayburt camiası olarak temenni ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle