Daha lig başlamadan Türk ekibine küme düşme şoku!

Gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek Grandmedical Manisaspor, eski oyuncusu Ariza Makukula'ya olan borcu yüzünden iyice köşeye sıkıştı. Portekizli golcüye olan borçları yüzünden toplamda 12 puanı silinen siyah-beyazlılar FIFA'dan gelen "Küme düşürülmeyi görüşeceğiz" yazısıyla sarsıldı.

Daha lig başlamadan Türk ekibine küme düşme şoku!
Daha lig başlamadan Türk ekibine küme düşme şoku!
GİRİŞ 30.05.2018 11:55 GÜNCELLEME 30.05.2018 12:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek Grandmedical Manisaspor, eski oyuncusu Ariza Makukula'ya olan borcu yüzünden iyice köşeye sıkıştı. Portekizli golcüye olan borçları yüzünden toplamda 12 puanı silinen siyah-beyazlılar FIFA'dan gelen "Küme düşürülmeyi görüşeceğiz" yazısıyla sarsıldı.

FIFA Disiplin Komitesi'nin 28 Mayıs'ta Manisaspor kulübüne gönderdiği yazıda, "18 Haziran'a kadar Makukula'ya ödeme yapılmazsa veya yeni ödeme planı ile ilgili bir anlaşma yazısı gönderilmezse, 29 Haziran tarihinde yapacağımız FIFA Disiplin Kurulu toplantısında, kulübün küme düşürülüp düşürülmeyeceğini karara bağlayacağız" denildi.

 

 

Tarihi cezayla karşı karşıya gelen yönetim büyük şok yaşadı. Daha 2. Lig'e başlamadan 3. Lig'in yolunu tutma tehlikesi yaşayan siyah-beyazlılar faizleriyle birlikte Makukula'ya olan 1.9 milyon Euro civarındaki borcu ödeyebilmek için kaynak arayışlarına başladı.

Makukula'nın avukatı Alexis Rutman'la görüşme planlayan yönetim, sorunu çözemezse Manisaspor büyük bir girdabın içine girecek. Başkan Gökay Budak, davalık oldukları futbolcuların avukatlarıyla görüşme yaptıklarını belirterek, "Futbolcularla ilgili bir sıkıntı yok. Sadece Futbol Federasyonu bizden "borcu yoktur" yazısı istiyor. Bundan dolayı yeni sezona federasyonun vereceği 3 puan silme cezası ile başlayabiliriz. Bunun dışında başka bir ceza beklemiyoruz" demişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    harbiden bu tff ne yapıyor uyuyor mu anlayamadık ? uefa fifa yönetiyor resmen türk futbolunu
    Cevapla
  • Pöh 5 yıl önce Şikayet Et
    Paranız yoksa almayın şu gâvurları. Türkiyede bunlardan çok daha iyi oynayan ve profesyonel kulüpte oynamak için can atan ne futbolcular var, ama gelde anlat bizim gâvur olsun çamurdan olsun diye düşünenlere...
    Cevapla
  • Devam 5 yıl önce Şikayet Et
    Tff bir halt yaptığı yok direk UEFA ve FIFA yönetsin bari Türk kulüplerini
    Cevapla