2. Ligde seyircisiz maç krizi! İlginç karar...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Şanlıurfaspor ile Gümüşhanespor arasında bu hafta oynanacak mücadele öncesi taraftar krizi yaşanıyor.

2. Ligde seyircisiz maç krizi! İlginç karar...
2. Ligde seyircisiz maç krizi! İlginç karar...
GİRİŞ 19.04.2018 18:36 GÜNCELLEME 19.04.2018 18:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şanlıurfaspor, evinde oynadığı Hacettepe maçında yaşanan tribün olayları sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Ligde lider durumda bulunan Gümüşhanespor ile oynanacak kritik maç öncesi Şanlıurfaspor taraftarının tribüne giremeyecek ancak Gümüşhanesporlu taraftarlar maçı tribünden izleyebilecekti. 

Bu durumla ilgili Şanlıurfaspor cephesinden gelen baskılar sonucunda Şanlıurfa İl Güvenlik Kurulu, karşılaşmaya Gümüşhanespor taraftarının da giremeyeceğini, maçın tamamen seyircisiz oynanacağını açıkladı.

 

Ligin kaderini etkileyecek bu maçla ilgili alınan karara Gümüşhanespor camiasının tepkisi büyük oldu. Taraftarlarını haksız yere maça götüremeyeceklerinden dert yanan Gümüşhanespor yöneticileri, Şanlıurfa İl Güvenlik Kurulu kararının değiştirilmesini bekliyor. Konuyla ilgili gereken yerlere itirazlar yapıldığı belirtildi.

KARARIN ERTELENMESİ İSTENİYOR

Gümüşhanespor kanadından yapılan açıklamada kendilerinin Şanlıurfaspor ile bir problemlerinin olmadığı, bu uygulamaya anlam veremedikleri söylenirken, Gümüşhanespor taraftarının misafirperverliğinden bahsedildi. Gümüşhanespor, şehirlerine gelen her konuk taraftara çiçekli karşılama yapıp onlara yemekler eşliğinde ağırlıyor.

Şanlıurfa'ya gitmek için bütün organizasyonları yapan Gümüşhanespor taraftarı, bu tarihi şehre yalnızca maç için değil, aynı zamanda turistik amaçlı bir gezi için de organizasyon yaptıklarını söyledi.

YORUMLAR 4
  • Uzun Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlar diz boyu...
    Cevapla
  • Birol61 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye bakarmisin hersey masa başı hallediliyor gumushanenin suçu ne burda
    Cevapla
  • Isim 6 yıl önce Şikayet Et
    BU ne
    Cevapla
  • Asalet Arayan Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Urfa'nın kararı kabul edilemez adalet nerede!!!
    Cevapla