WhatsApp’taki şike yazışmalarını yayınladı!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta liderlik mücadelesi veren Adıyaman 1954 Spor ile 62 Pertek Spor arasında ‘şike’ iddiası ortaya atıldı.

GİRİŞ 21.02.2018 11:24 GÜNCELLEME 21.02.2018 13:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

62 Pertek Spor'un masörü Muammer Gönül ile Adıyaman 1954 Spor'un kalecisi Lokman Atakal arasında geçen WhatsApp yazışmaları kamuoyuyla paylaşıldı.

62 Pertek Spor'un masörü Muammer Gönül'ün, Kaleci Lokman Atakal ile yaptığı yazışmada, ‘Bizi şampiyon yap', ‘Onlara bir maç kaybettir', ‘Talebin neyse söyle', ‘Tedavi masrafları dahil seni tatmin edecek bir şey olur', ‘Kapı açık, her şey sana bağlı' ifadeleri yer alıyor.

 

 

Karşılıklı yapılan yazışmalar Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Kaleci Lokman Atakal ve Kulüp Basın Sözcüsü Kürşat Harmanda'nın katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşıldı.

‘HELAL SÜT EMMİŞ OLDUĞU İÇİN BU YAZIŞMAYI PAYLAŞTI’

Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, yaşananlar için ‘çirkin' yakıştırmasını yaparak, bu işin peşini bırakmayacaklarını dile getirdi. Başkan Hüseyin Koç, “Başımıza üzücü bir olay geldi. Bırakın rakip takımları, hakemleri, bizim oyuncularımıza kadar sızmaya kalkıştılar. Birkaç gün önce kalecimizin daha önceden tanıştığı 62 Pertek Spor'un masörü ile bir WhatsApp yazışması var. Sporcumuz helal süt emmiş olduğu için bu yazışmayı bizimle paylaştı. Biz de kamuoyunda bunu basın yoluyla bu tür işlerin bir daha olmaması için paylaşma gereği duyduk.

Sporcumuza çirkin bir teklifte bulunarak, kendilerini şampiyon yapmasını istiyor ve Adıyaman 1954 Spor'un kaybettiği maçlar için maddi ve manevi destek çıkacaklarını ifade ediyor. Kendisini tatmin edecek rakamlar olacağını beyan ediyor. Karşımızdaki kulüp çıkıp, bu işin kendileriyle alakası olmadığını, haberdar olmadıklarını söyleyebilir.

‘NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ’

Ancak bunu kesinlikle kabul etmiyoruz ve buna da kimse inanmaz. Kentimize hizmet olsun, gençliğe hizmet olsun, spora hizmet olsun diye çırpınırken, birileri çıkıp senin emeğini hiçe sayarak, şike ile teşvikle hakkı olanın şampiyonluğunu çalıyor. Biz bunların önüne geçmek adına ve sporun temizlenmesi adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Başkan Koç, konuyla ilgili gerekli yerlere başvuru yapacaklarını sözlerine ekledi.

TEKLİFİ YAPAN MASÖRDEN AÇIKLAMA

İddiaların hedefinde olan 62 Pertek Spor Masörü Muammer Gönül ise, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yapılan yazışmanın arkasında kimsenin olmadığını dile getirerek, “Bu muhabbetin ardında kimse aranmasın. Bu sadece benle Lokman arasında yaşanmıştır” diyerek 82 Pertek Spor camiasından özür diledi. Masör Muammer Gönül, ayrıca takımla ilişkisinin kesildiğini belirtti.

Adıyaman 1954 Spor Spor Toto BAL 2. Grup’ta 43 puanla lider, 62 Pertek Spor ise 40 puanla ikinci sırada yer alıyor.

YORUMLAR 13
  • Hataylı 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeye birşey olmadı Ts kupayı alamadı güçleri masöre yeter şimdi
    Cevapla
  • Tuncay 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okurken utandım bu olay nerde olursa olsun gayri ahlaki ve suçtur. Masör açıklamasında olayda kimsenin suçu yok demiş. Masör olay gerçekleşseydi kaleciye parayı nerden getirip verecekti? Bu kadar zenginse niye BAL liginde bir takımda masörlük yapıyor?
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen gecen haftaki maclardada şike yaptılar pertek araban macında araban kalecisine vermişlerdi.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kumpas
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün bir kez daha gördüm ki o çok beğendiğimiz ve böbürlenerek savunduğumuz Bjk Gs Fb gibi birçok Türkiye Futbolu ayaklar altında bütün klüp para bassa kaç yazar valla dünkü karşılaşma Türkiye 30 yıl geride
    Cevapla
  • vatan sever 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki diğerleri cok namuslu... yavv buyuk takımlar bu işleri yemekde konuşuyor buda vatsup da konuşmuş olumsuz cevap almış ne var bunda. futbolu kumara cevirdiler birde kalkmış namus dersi veriyorlar. topunuz batsın...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Dersim macındaki hakemede rüşvet..vermişlerdi bu haftaki araban macındada araban kalecesine vermişlerdi şaka gibi goller yedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle