Feyyaz Uçar'ın kararı bir ilçeyi ayağa kaldırdı!

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor'da prensip anlaşmasına varılmasına rağmen son dakikada imza atmaktan vazgeçen teknik direktör Feyyaz Uçar'a taraftarlar tepki gösterdi.

Feyyaz Uçar'ın kararı bir ilçeyi ayağa kaldırdı!
Feyyaz Uçar'ın kararı bir ilçeyi ayağa kaldırdı!
GİRİŞ 13.09.2017 13:59 GÜNCELLEME 13.09.2017 13:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eser Kardeşler'in sürpriz istifasının ardından yönetimin daveti üzerine 8 Eylül'de Fethiye'ye gelerek lacivert beyazlılarla masaya oturan Feyyaz Uçar, Başkan Mustafa Ferizcan'la el sıkışmış, 2 taraf mukavele imzalamak üzere sözleşmişti. Ancak dün imzaya beklenen Feyyaz Uçar'ın kararını değiştirip gelmemesi üzerine taraftarlar, Uçar'a sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Belediye Başkanı Behçet Saatcı da sosyal medya hesabından "Feyyaz hocam bu tavır hiç şık olmadı. Size yakışmadı" paylaşımını yaptı.

Feyyaz Uçar'ın yardımcı antrenör konusunda yönetimle anlaşamadığı için Fethiyespor'a gelmekten vazgeçtiği öne sürülürken Başkan Ferizcan, dün akşam antrenmanın ardından şu açıklamayı yaptı:

"Eser Kardeşler'in istifasından sonra prensip anlaşmasına vardığımız Feyyaz Uçar, bu antrenmanda takımın başında olması gerekirken, telefonla arayıp gelemeyeceğini bildirdi. Sebebini net olarak bilmiyoruz. Yapacak bir şey yok. Biz bu durumu saygıyla karşılıyoruz. Fethiyespor herkesin üzerindedir. Bizimle çalışmak isteyen çok sayıda teknik direktör sırada bekliyor. Şu ana kadar netleşen bir isim yok. Ancak 16 Eylül'de Gümüşhanespor ile oynayacağımız maçta yeni teknik direktörümüz takımın başında olacak."

YORUMLAR 5
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun önce anlaşıp sonra kafasına oynadımi öyle çekip gitmek adamlığa sığmaz
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Post kavgası dır ....post
    Cevapla
  • eski toprak 6 yıl önce Şikayet Et
    Antronor sizde baslamak istemiyorsa sizde sıkıntı buyuk demektir.o kadar.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    çok sayıda teknik adam sırada bekliyormuş, sanki bulunmaz hint kumaşı fethiyespor, kaçıncı ligdesiniz onu bile bilen yok
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz şimdi neden ferhiyesporu kötülediniz ki kaçıncı ligde olduğunu bilmiyorsan aç öğren bu ülkenin köklü kulüplerinden biridir bilgisizliğinizi burda yazarak gülünç duruma düşmeyin
    Cevapla