3. Lig'de finale yükselen takımlar belli oldu

1. Grup'ta Kocaelispor ve Altay, 3. Grup'ta ise Sakaryaspor ve Diyarbekirspor adlarını finale yazdırdı.

3. Lig'de finale yükselen takımlar belli oldu
3. Lig'de finale yükselen takımlar belli oldu
GİRİŞ 08.05.2017 19:29 GÜNCELLEME 08.05.2017 19:39

Spor Toto 3. Lig'de oynanan play-off yarı final rövanş maçları sonunda, 1. Grup'ta Kocaelispor ve Altay, 3. Grup'ta ise Sakaryaspor ve Diyarbekirspor finale yükseldi.

1. Grup'ta, golsüz biten ilk maçın rövanşında konuk olduğu Ankara Demirspor'u 2-0 yenen Kocaelispor, final biletini aldı.

Grubun diğer eşleşmesinde Altay, deplasmanda 2-0 yenildiği Çorum Belediyespor'u aynı skorla mağlup edince uzatmalara geçildi. Sahadan 4-0 galip ayrılan ev sahibi Altay, finalist oldu ve Kocaelispor ile eşleşti.

3. Grup'ta Sakaryaspor, deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Bayrampaşa'yı evinde de 4-0 yenerek finale çıktı.

Sakaryaspor'un rakibi ise Diyarbekirspor oldu. Sahasında 1-0 kaybettiği karşılaşmanın rövanşında Darıca Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Diyarbekirspor, deplasmanda fazla gol atmanın avantajıyla turu geçti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un şampiyon olduğu 2. Grup'ta, Erbaaspor, Silivrispor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor, play-off'u garantiledi. Grupta, play-off'ta mücadele edecek son takım, ertelenen Dersimspor-Çatalcaspor maçının ardından ortaya çıkacak.

3. Lig'de grup liderlerinin yanı sıra play-off'lar sonucu her gruptan birer ekip daha adını 2. Lig'e yazdıracak. Bu 3 kulüp, 13 Mayıs Cumartesi ve 14 Mayıs Pazar günkü final müsabakalarıyla belli olacak.

KAYNAK: AA