Yönetim karar verdi! 5 oyuncu kadro dışı

Teknik direktör Soner Tolungüç'le görüşen Karşıyaka yönetimi, 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Yönetim karar verdi! 5 oyuncu kadro dışı
Yönetim karar verdi! 5 oyuncu kadro dışı
GİRİŞ 07.11.2016 14:39 GÜNCELLEME 07.11.2016 14:39

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Gümüşhanespor'a deplasmanda 1-0 kaybedilen kritik maç öncesi, primleri ve peşinatları ödenmeyen futbolcuların 2 günlük antrenman boykotuyla sarsılan Karşıyaka'da yönetim Ali Say, Battal, Ali Kemal, Behram ve İbrahim Kaş'a süresiz kadro dışı kaldıklarını tebliğ etti. 

Gençlerin U19 Takımı ile çalışacakları öğrenilirken, geçen sezonki kadrodan kalan 8 tecrübeli isimden ikisi olan Behram ve İbrahim'le yolların ayrılması bekleniyor.

Kadro dışı bırakılanlar dahil olmak üzere tüm ekibe para cezası da verileceği öğrenilirken, çarşamba günü İzmir'de Tokatspor'la oynanacak lig maçı öncesi bugün saat 13.00'te başlaması gereken antrenman, bu yüzden yapılmadı.

Futbolcular, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yönetimle görüşmeyi bekledi. Takımın değişmez oyuncuları arasında yer almalarına rağmen kadro dışı bırakılan Ali Say bu sezon 3, Battal 1 gol attı. Ali Kemal, 7 maçta görev alırken, 4 maçta forma giyen İbrahim, son haftalarda kadroya girmedi. Kaleci Behram ise yalnız kupadaki Afjet Afyonspor randevusunda eldivenleri giydi.

KAYNAK: DHA