Tuncay Şanlı: Amacım Sakaryaspor'u...

Sakaryaspor ile teknik direktörlük konusunda anlaşmaya varan Tuncay Şanlı çok heyecanlı olduğunu ve hedefinin takımı üst liglere taşımak olduğunu söyledi.

Tuncay Şanlı: Amacım Sakaryaspor'u...
Tuncay Şanlı: Amacım Sakaryaspor'u...
GİRİŞ 27.10.2016 14:09 GÜNCELLEME 27.10.2016 14:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor ile teknik direktörlük için anlaşan eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, futbolda yıldızının parladığı eski takımına teknik direktör olarak dönmekten dolayı heyecanlandığını söyledi.

Tuncay Şanlı, yaptığı açıklamada, eski kulübü Sakaryaspor ile anlaştıklarını ve hafta sonu deplasmandaki Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında takımın başında olacağını ifade etti.

Sakaryaspor'un başarısı için eski milli futbolcu Mehmet Aurelio ve yeşil-siyahlı ekipte birlikte oynadığı Mohamed Ali Kurtuluş ile çalışacaklarını vurgulayan Şanlı, "Futbolda doğduğum, oynadığım takımda teknik direktörlük kariyerine başlamış olmak beni heyecanlandırıyor. Futbol kariyerim gibi teknik direktörlük kariyerime de Sakaryaspor'da başlamak istedim. Benim için çok güzel bir duygu." diye konuştu.

Teknik direktör olarak başlamanın hızlı gelişen bir süreç olduğunu anlatan Tuncay Şanlı, "Kulüp başkanıyla Sakaryaspor'a ilişkin bir görüşmemiz oldu. Teknik direktörlük teklifi gelince, eski takımım olduğu için kabul ettim. Amacım arkadaşlarımla birlikte Sakaryaspor'u hak ettiği üst liglere taşımak." ifadelerini kullandı.

Şanlı, Sakaryaspor ile resmi sözleşmeyi 28 Ekim Cuma günü imzalayacaklarını belirtti.

YORUMLAR 2
  • Kader 54 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi olurmu olmazmı zaman gösterir...Ama iyi birşey olduğu kesin...Sakaryanın ekmeğini yiyipde unutmayıp yine Sakaryaspor'a dönene sadece helal olsun denir.
    Cevapla
  • Kader 54 7 yıl önce Şikayet Et
    İyimi olur kötümü zaman gösterir...Yalnız Sakaryada yetişip ekmeğini yediği takımı unutmayana sadece helal olsun denir.
    Cevapla