Centilmenlik yapayım derken şampiyonluk kaçtı!

2. Amatör Küme'de şampiyonluk düğümünü çözecek mücadelede lider Taşköprüspor ile 3 puan gerideki Selanikspor karşı karşıya geldi.

Centilmenlik yapayım derken şampiyonluk kaçtı!
Centilmenlik yapayım derken şampiyonluk kaçtı!
GİRİŞ 05.05.2016 16:47 GÜNCELLEME 05.05.2016 16:47

Sezonun ilk maçı berabere bittiği için Taşköprü'ye 1 puan yeterken, Selanik'in şampiyonluk için kazanması şart durumdaydı. Golsüz devam eden maçta ilk yarının son dakikasında sahalarda nadir rastlanan anlara sahne oldu.

"HOCAM TOP BENDEN ÇIKTI"

Taşköprüspor atağında top kaleciden dışarıya gitti ancak hakem aut kararı verdi. Selanikspor kalecisi Ergül Kaya hakemin yanına giderek kararın yanlış olduğunu belirterek, "Hocam top benden çıktı" dedi.

Hakem kalecinin uyarısıyla kararını değiştirip, korneri işaret etti. Korneri atmak için topun başına gelen Ömer Çalık enfes bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne taşıdı.

ŞAMPİYONLUK KAÇTI

İkinci yarıda karşılıklı gollerle maç 4-4 bitti. Bu sonuç Taşköprü’yü şampiyon yaparken, Selanik şampiyonluğun kapısından döndü. Şampiyonluğun kaderini 1 gol belirlemişti. Oyun golsüz devam ederken Selanikspor kalecisi Ergül Kaya Fair-Play davranışıyla belki de kendi takımını şampiyonluktan etmişti.