Başkentte rezalet! Amedspor yöneticilerine dayak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında olaylar çıktı.

GİRİŞ 25.04.2016 14:02 GÜNCELLEME 25.04.2016 14:02
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ligin 33. haftasında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan ve 2-1 konuk ekibin kazandığı maçta, ev sahibi ekip taraftarları ile protokol tribününde bulunan Ankaragücü Kulübü yöneticileri arasında tartışma yaşandı. Müsabakanın 84. dakikasında bir Ankaragücü taraftarı, protokol tribününde oturan kulüp yöneticilerine tepki gösterdi. Yöneticilerin de taraftara karşılık vermesiyle taraflar arasında tartışma yaşandı. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle tartışma büyümeden sona erdirildi.



Taraftarlarla konuk ekip futbolcuları tartıştı

Karşılaşmanın ikinci yarısında Amed Sportif Faaliyetler takımının yedek oyuncuları ile Ankaragücü taraftarları kısa süreli tartıştı. Isınmak için kale arkasına giden konuk takım oyuncuları ile tribündeki Ankaragücü taraftarları tartıştı. Çıkan olaylar nedeniyle maçın hakemi karşılaşmayı 5 dakika süreyle durdurdu. Ankaragücü Takım Kaptanı Emrah Bozkurt tribünlere giderek, taraftarları sakinleştirdi ve müsabaka kaldığı yerden devam etti.



'30 kişilik grup tekme tokat saldırdı!'

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetler cephesi ise yaşanan olayı T24'e anlatttı.

T24’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Ali Karakaş, “İkinci golümüzden sonra 30 kişlilik grup bize tekme tokat saldırdı. Aralarında güvenlik görevlileri de vardı. Spor adına utanç verici bir durum. Bu çirkin saldırını sebebi Türkiye Futbol Federasyonu’nun Amedspor’a olan siyasi yaklaşımıdır. Bu saldırı Amedspor şahsında Amedspor gönül vermiş herkese yapılan saldırıdır” dedi. 

YORUMLAR 23
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bize yaziklar olsun Allah akil fikir hidayet versin. Kim olursa olsun takima saldirilmaz. Kimseye saldirilmaz bizim insanlarimiza vize serbestisi de verilmemeli boyle zeki beyinler bizi herzaman vezir degil rezil eder. Sabirli uysal efendi bir toplum olamadik gitti herkesi tabiki katmiyor genelleme yapmiyorum ama bu boyle
    Cevapla
  • Hpmz müslümanız 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede pkk sayısı sizin gibi düşünen mallar sayesinde artiyor. iste ama Allah akil vermis kullanan yok.bence bu dayağı atanlarda en az pkk kadar suçludur.
    Cevapla
  • Futbol taraftarı 7 yıl önce Şikayet Et
    Buradan elinize sağlık, iyi ettiniz gibi zihniyetler ile biz hiç bir yere varamayız, hiç bir organizasyon ülkemize verilmez ve verilmiş olanı da geri alırlar yazıklar olsun utanç duydum sadece...
    Cevapla
  • Ruh Adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin keşke gebertseydiniz de ülkedeki pkklı sayısı azalsaydı.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    allahınıza kurban ankaragücü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle