Beykoz Belediyesi şampiyona sözünü tuttu!

Beykoz Belediyesi Örnekköyspor’a geçen sezon yaşadığı şampiyonluk sonrası verdiği tesis sözünü yerine getirdi ve saha çalışmalarına başladı.

Beykoz Belediyesi şampiyona sözünü tuttu!
Beykoz Belediyesi şampiyona sözünü tuttu!
GİRİŞ 26.08.2015 17:32 GÜNCELLEME 26.08.2015 17:41

Örnekköy sakinleri ve Örnekköy Spor Kulübünün heyecanla tamamlanmasını beklediği spor tesisi takıma ve semte büyük bir rahatlık getirecek. Semtin gençleri spor yapmak istediklerinde uzak bölgelere gitmeleri gerekmekte iken artık ellerinin altında bir saha ve tesisin olması işlerini bir hayli kolaylaştıracak. Çalışmaların başlamasıyla Beykoz Belediyesi birçok spor branşına yaptığı yatırımlarının yanı sıra ilçedeki Futbol Kulüplerine de her zaman desteğini sürdüreceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu: “Sahamızın yapımına başlanması bizi çok mutlu etti. Gençlerimizin spor yapmasının önündeki büyük bir engel kalkmış olacak. Yeni bir kulübüz, amatör liglerde bir şeyleri başarmak, ayakta kalmak bu imkânsızlıklarla çok zor. Geçen yılı şampiyon tamamladık. Bu da bizim üzerimizdeki sorumluluğu artırdı. Şimdi üzerine bir şeyler daha eklemek istiyoruz. Bunu başarmamız içinde bu tesisin yapılması çok önemliydi. Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek’e tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni sezon için transfer çalışmalarımız sürüyor. Bizi sevenlerin, Örnekköy Halkının ve diğer sporseverlerin yapacağı yardımlarla bu takım daha güzel işler yapacaktır. Buna inanıyoruz.” dedi.