Jaba, Kuşadasıspor'da!

Aydın'ın Bölgesel Amatör Lig’deki Kuşadasıspor, futbolseverlerin Ankaraspor’dan hatırladığı 34 yaşındaki Jaba’yı renklerine bağladı.

Jaba, Kuşadasıspor'da!
Jaba, Kuşadasıspor'da!
GİRİŞ 08.08.2015 16:53 GÜNCELLEME 08.08.2015 16:54

Daha önce Bulgaristan 3’üncü Lig takımlarından Oborishte’den forvet oyuncusu Denis Stoilov ve Sındırgı Belediyespor’dan Senegalli stoper N’Diaye’yi alan siyah beyazlılar, futbol dünyasında ’Jaba’ olarak bilinen Silvino Joao de Carvalho ile 1 yıllık anlaşma yaptı. Yönetimin, amatörlüğe dönüş yapacak 34 yaşındaki Brezilyalı yıldız için yarın karşılama töreni düzenleyeceği belirtildi.
 
"JABA TRANSFER DÖNEMİNİN ÇİLEĞİ"
 
Başkan Muşti Demiroğlu, yeni sezonda 3’üncü Ligi hedeflediklerini bu hedef doğrultusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi. Demiroğlu, şöyle konuştu:
 
"Geçen sezon Azerbaycan Premier Lig takımlarından FC Bakü’de oynayan Jaba’yı menajerler önerdi. Teknik heyetimizle yaptığımız değerlendirme sonunda şampiyonluk mücadelemize katkı yapacağı görüşünde birleşerek Brezilyalı golcüyü almaya karar verdik. Jaba bizim için transfer döneminin çileği oldu. Bu transferi geçen sezon takımımıza büyük destek veren taraftarımıza armağan ediyoruz." 

KAYNAK: DHA