Başkan sözünü tuttu! Tüm takımı umreye gönderdi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü'nü şampiyon oldukları için umreye gönderdi.

Başkan sözünü tuttu! Tüm takımı umreye gönderdi
Başkan sözünü tuttu! Tüm takımı umreye gönderdi
GİRİŞ 01.06.2015 14:10 GÜNCELLEME 01.06.2015 14:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğa ulaşarak spor Toto 2. Lig’e yükselen Anadolu Üsküdar 1908 Futbol Takımı’na verdiği ‘Umre’ sözünü yerine getirerek 24 futbolcu ve 6 kişilik teknik ekipten oluşan kafileyi ‘Kutsal Topraklara’ gönderdi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ OLARAK UMRE YOLCULUĞU

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbolcuları, yeşil sahada bir ilke imza attı. Şampiyon olmaları halinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den kutsal topraklara gitme sözü alan sporcular, inançla çalışarak Umre primini hak kazandı. Anadolu Üsküdar Spor Kulübü, ligin son 7 haftasında 3’üncü sıradaydı.

Kendi evinde oynadıkları Etimesgut Belediyespor’a karşı mağlup olan takım, soyunma odasında şampiyon olmaları halinde prim yerine Umre ziyareti istediler. Kulüp yöneticilerinin durumu ilettikleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den ‘Umre’ sözü alan futbolcular, yeşil sahada rakiplerini tek tek yenerek, 7 maçta 6 galibiyet aldılar ve mutlu son olan şampiyonluk hedefine ulaştılar. Takımda bulunan 24 futbolcu ve 6 teknik ekip olmak üzere 30 kişiden oluşan kafile Kutsal topraklara gitti.

BAŞKAN TÜRKMEN ‘İNANCIN ZAFERİ’

Şampiyonları kadim huzurun diyarından kutsal topraklara uğurlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, artık Üsküdar’ın da 2. Lig’de bir futbol takımı olduğunu belirterek, “Zorlu şartlarda mutlu sona ulaştılar. Bu başarıyı elde ederken de inançla mücadele eden futbolcu kardeşlerimiz şampiyonluk primi yerine de Umre’ye gitmek istediler. Futbolcularımız en güzel sahalarda, en güzel tribünlerin önünde mücadele etmeyi hak ediyorlar” diye konuştu.

BAŞKAN TÜRKMEN KUPAYI KALDIRIRKEN AÇIKLAMIŞTI

Başkan Hilmi Türkmen, Anadolu Üsküdar 1908 Futbol Takımı’nın üstü açık otobüsle şampiyonluk kutlamalarını yaptığı sırada şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte havaya kaldırmış ve burada yaptığı konuşmada, bir yandan 2. Lig’de mücadele edecek takıma stat sözü verirken diğer yandan da ‘Kutsal Prim’ vaat ederek “Şampiyonluk primi olarak futbolcular ve teknik ekibimizi Umre’ye yolluyoruz” diye konuşmuştu. Bu sözünü tutarak gönüllü olarak zorlamadan gitmek isteyen futbolcuları göndermek kararı aldı. Teknik ekip ve futbolcular firesiz olarak Umre’ye gittiler.

YORUMLAR 6
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın...
    Cevapla
  • Özcan ERBİL - Erciş / VAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim ikinci takımım artık Anadolu Üsküdar. Başarılarınız daim olsun inşallah.
    Cevapla
  • chn 8 yıl önce Şikayet Et
    Afferin sana baskan
    Cevapla
  • Merve Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    başkanı tebrik ederim. futbolcular çok şanslı böyle başkanları olduğu için.
    Cevapla
  • OFLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal be bundan daha güzel hediye olamazdı. Maaşallah sübhanallah. ALLAH var gam yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle