Futbolculardan hakeme ilginç protesto

Kırklareli'nde amatör futbol takımı oyuncuları, hatalı karar verdiğini öne sürdükleri bazı hakemleri protesto için oturma eylemi yaptı.

Futbolculardan hakeme ilginç protesto
Futbolculardan hakeme ilginç protesto
GİRİŞ 19.01.2015 15:35 GÜNCELLEME 19.01.2015 15:35

Birinci Amatör Lig takımı Kofçaz Serhad Spor'un futbolcuları, maçlarda zaman zaman hatalı karar verdiğini öne sürdükleri bazı hakemleri protesto için maçın başlama vuruşuyla bir dakika oturma eylemi yaptı.

Kofçaz Serhad Spor ve Emirspor, Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde oynanacak lig maçı için sahaya çıktı. Hakemin başlama düdüğü çalması ile Kofçaz Serhad Sporlu futbolcular oturarak, maçlarda zaman zaman hatalı karar verdiğini iddia ettikleri bazı hakemleri protesto etti.

Rakip takım oyuncuları da bu sürede aralarında pas yaparak, arkadaşlarına destek verdi. Yaklaşık 1 dakika süren eylemin ardından maç devam etti.

Kofçaz Serhad Spor Kulübü Genel Kaptanı Emre Karaman, gazetecilere, hakemlerin basen dikkatsizce karar verdiğini ileri sürdü.

Futbolcuların da kendilerine yakışır şekilde bu durumu protesto ettiğini belirten Karaman, hakemlerin daha dikkatli olmalarını istedi.