Maçı çevirdiler antrenör çılgına döndü!

Bölgesel Amatör Lig'de Karsspor'un evinde konuk ettiği Beşikdüzü karşısında 2-0 mağlupken maçı 3-2 galip gelmesi, antrenörünü deliye çevirdi

GİRİŞ 15.12.2014 17:45 GÜNCELLEME 15.12.2014 17:51

Kars Atatürk Satadı’nda Pazar günü oynan karşılaşma adeta nefesleri kesti. Karsspor'un penaltı kaçırdığı maçın ilk yarısı Beşikdüzüspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Beşikdüzüspor, ikinci golü buldu. Ancak Karsspor, üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. 

Maçın bitişiyle birlikte Karsspor antrenörü İhsan Dikici ise adeta kendinden geçti. Gözyaşlarına boğulan İhsan Dikici, galip gelmenin sevinciyle çığlıklar atmaya başladı. Heyecanını yenemeyen antrenör, bu defa sporcularını yere yatırdı.

Daha sonra sakinleşen İhsan Dikici, "Yürekli oyuncularımı kutluyorum. Bu takımı şampiyon yapacağız. Biz buna inanıyoruz. Böyle oynadığımız sürece her maçı kazanırız" dedi.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız da, galibiyeti bütün Karslılara hediye ettiklerini söyledi, "Takımım kendisine yakışan bir futbol sergiledi. Galibiyeti tüm Karslılara hediye ediyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA