Büyük olay! Futbolcuya dayak hakem tekme

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Cizrespor ile Başkalespor arasında oynanan maçta çıkan olaylarda, Başkalesporlu 7 futbolcu yaralandı.

Büyük olay! Futbolcuya dayak hakem tekme
Büyük olay! Futbolcuya dayak hakem tekme
GİRİŞ 07.12.2014 19:00 GÜNCELLEME 07.12.2014 19:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cizre Şehir Stadyumunda dün oynanan karşılaşmanın 1-1 beraberlikle sona ermesinin ardından Cizresporlu taraftarlar ile yönetici ve futbolcular, rakip takım sporcularına saldırdı.

Çıkan kavgada, Başkalesporlu 7 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Takım otobüsü ile ilçeden ayrılan futbolcular, Başkale Devlet Hastanesine getirildi. Ayakta tedavi edilen 5 futbolcu taburcu edilirken, 2 oyuncu ise tedavi altına alındı. Kafalarından yaralanan ve vücutlarının çeşitli yerlerinde darp izi bulunan futbolcuların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Başkale Spor Kulübü Başkanı Lütfü Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta futbolcularına yönelik saldırıyı çirkin ve mesnetsiz bulduklarını söyledi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin sesini duyurmak ve Türk futbolunda yer almak istediklerini anlatan Sarı, "Tek gayemiz her türlü imkansızlığa rağmen ilçe gençliğini kötü alışkanlıklardan korumak ve topluma kazandırmaktır. İş adamları ve bürokratlardan artık bize sahip çıkmalarını istiyorum" dedi.

MAÇTA MENAJER OLUMSUZ TEZAHÜRATTAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yozgat'ta düzenlenen Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6'ıncı Grup maçında Yozgatspor, Kazan Belediyespor'a 3-0 yenildi, taraftar olumsuz tezahürata başlayınca menajer Vedat Kapsız, sinir krizi geçirdi.

Taraftarlar, maçın son dakikalarında teknik heyet aleyhinde tezahüratta bulunmaya başladı. Tezahürattan etkilenen yedek kulübesindeki menajer Kapsız, kriz geçirdi. Kendinden geçen Kapsız'a ilk müdahale kulüp doktoru tarafından yapıldı. Çağrılan ambulansa konulan Vedat Kapsız, kulüp tesislerine götürüldü.

HAKEME TEKME ATTI MAÇ TATİL EDİLDİ

Antalya Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor - Antalya Sanayispor arasındaki karşılaşmada kırmızı kart gören Korkuteli Belediyesporlu Soner Gökmen'in hakem Serdar Bahçıvar'a tekme atması sonucu maç tatil edildi.

YORUMLAR 5
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer bir işte haram varsa mesala iddia gibi kumar oynanıyorsa o işte herzaman kavga çıkar
    Cevapla
  • uy_ 9 yıl önce Şikayet Et
    cizre spor a büyük ceza verilmeli ve hatta kapatılmalı
    Cevapla
  • vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    güneydoğu misafirperverliği
    Cevapla
  • adad 9 yıl önce Şikayet Et
    geçen bizim mahallede de gençler kavga etti maç sırasında. büyük olaylar yaşadı onu da haber yapın lütfen. :)
    Cevapla
  • gfb1907 9 yıl önce Şikayet Et
    cizrespora yine ceza verilmez. malum barış süreci. geçen sene trabzon maçında volkana beton parçası atıldı diye hükmen mağlubiyet ve 6 maç ceza. ancak cizre- göztepe maçında ts maçında atılan gibi belkide yüzlerce parça atıldı. sonuç: sadece 3 maç.
    Cevapla