2. Lig ekibinin ismi değişti!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un olağanüstü kongresinde ismi, rengi ve logosu değiştirildi.

2. Lig ekibinin ismi değişti!
2. Lig ekibinin ismi değişti!
GİRİŞ 28.10.2014 17:12 GÜNCELLEME 28.10.2014 17:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Genel kurula katılan yaklaşık 50 üye, oy birliğiyle kulübün adını Amedspor, renklerini de yeşil, sarı ve kırmızı olmasını kararlaştırdı.

Daha önce Diyarbakır surlarıyla çevrili mavi zenin üstünde çift beyaz güvercinin bulunduğu takımın logosu da üstü Diyarbakır surlarıyla kaplı yeşil zemin üstüne sarı renkli çift başlı kartal ve kartalın ortasındaki kırmızı yıldız oldu.

Kulüp Başkanlığa seçilen İhsan Avcı, Amedspor projesinin daha önce de gündemlerinde olduğunu söyledi, "Amedspor, yeni bir sürecin ürünü olacak. Delegelerin bu ismi onaylamasıyla bu süreç başlamıştır" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • tarafsız 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel olmuş
    Cevapla
  • engin kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    buna devlet izin verir nasılsa açılım var ama bu takım gittiği her yerde taşlanacaktır...
    Cevapla
  • onur 9 yıl önce Şikayet Et
    bu zeka yoksunu garipler bu şekilde futbol seyircisini tahrik edip terörü spor sahalarına taşımak gibi bir provakosyon peşindeler.
    Cevapla
  • kara kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    yalniz cift baslikli kartali koymalari cok tutarsiz olmus.. hem regini gosteriyorsun ,hemde selcuklarin simgesi yani (turklerin) olan cift baslikli kartali da koymadan yapamiyorsun , bu ne yaman celiski boyle.?
    Cevapla
  • adımı söylemem 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm sürecine katkı olsun diye
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    resmen pkk amlemı olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle