Altınordu İspanyol deviyle kardeş oldu!

PTT 1. Lig takımlarından Altınordu Kulübü, İspanyol devi Athletic Bilbao ile kardeş kulüp olma konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Altınordu İspanyol deviyle kardeş oldu!
Altınordu İspanyol deviyle kardeş oldu!
GİRİŞ 11.09.2014 14:59 GÜNCELLEME 11.09.2014 14:59

PTT 1. Lig takımlarından Altınordu Kulübü, dünyada altyapı modelini en başarılı uygulayıcıları arasında gösterilen İspanyol devi Athletic Bilbao ile kardeş kulüp, antrenör ve oyuncu değişimi, fikir alışverişi, A takım kampları ve U12 Cup organizasyonu gibi konularda prensip anlaşmasına varıldı.

Bilbao 2. Başkanı konuşmasında, "Altınordu'yu inceleyip, bizim gibi düşündükleri gördük. Bu yol, çok zorlu bir yol. Israrla uygularsanız, taraftarınız ve halkla aranızda güçlü bir bağ oluşur. Biz kendimizi bu şekilde farklılaştırdık. Ama bunun için de çok önemli yatırıp ve harcama gerekiyor. Şunu şimdiden söyleyeyim yolun sonu mutluluk. Türkiye'de bulamayacağınız desteği size vermeye hazırız" dedi.

Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar ise, "Altınordu da doğru bildiği yolda güvenli ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu fikir alış verişinin kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Altınordu da aynen Bilbao gibi kendi çocukları sayesinde yükselerek bir gün Şampiyonlar Ligi'nde belki de Bilbao'ya rakip olabilecek. İki yıldır düşündüklerimizi ve yapmaya çalıştıklarımızın adeta doğrulaması olarak değerlendiriyoruz" diye konuştu.