Yıldız fabrikası amatöre gidiyor!

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, son 4 maçını kaybederek 16'ncılığa geriledi.

Yıldız fabrikası amatöre gidiyor!
Yıldız fabrikası amatöre gidiyor!
GİRİŞ 24.02.2014 15:16 GÜNCELLEME 24.02.2014 15:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin ve Tuncay Şanlı gibi yıldız futbolcuların yetiştiği yeşil-siyahlı ekip, amatör kümeye düşme noktasına geldi.

Son haftalarda Düzyurtspor'a 5-0, Batman Petrolspor'a 2-0, Manavgat Evrensekispor'a 4-0 ve Çorum Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Sakarya temsilcisi, 18 takım arasında 16'ncı sırada yer aldı.

Kümede kalma mücadelesi veren rakipleriyle arasında 3 puan fark bulunan Sakaryaspor, gelecek haftalarda daha iyi performans sergileyemediği takdirde amatör kümeye düşecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya ve Kocaeli futbolda güçlerini birleştirmeli.. Sakaryaspor ve Kocaelispor...Birbirine komşu şehrin iki takımı....Her zaman amansız bir rekabet içinde olan bu iki takım, kötü yönetimler yüzünden amatöre düşme tehlikesi ile karşı karşıya.Türk futbolunun geldiği noktayı gösteren acı bir tablodur.Artık bu şehirlerden eskisi gibi ünlü futbolcular çıkmıyor.Kendisini sevmesem de, Milli takımda Hakan Şükür'ün yeri halen doldurulamadı.İş bilmez yöneticiler yüzünden futbol bu şehirlerde artık sevilmiyor.Bana göre tek çare var: Sakaryaspor ile Kocaelispor birleşmeli.Belki iki takım arasındaki ezeli rekabet bitecek; ama bir kaç senede şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturulacak.Çok kısa sürede süper lige çıkarak ligin tozunu atacak bir takım...Böyle bir takımın olması en başta Milli Takımımızın işine yarar.Bir kaç isim bile düşündüm: SK Marmarabirlikspor, Sakospor, SK Marmaragücü ( SK=Sakarya & Kocaeli )
    Cevapla