Yeni Malatyaspor zirve yarışında iddialı

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin takımın, grupta pazar günü Aydınspor 1923 ile deplasmanda oynayacağı maça hazır olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor zirve yarışında iddialı
Yeni Malatyaspor zirve yarışında iddialı
GİRİŞ 14.02.2014 14:51 GÜNCELLEME 14.02.2014 14:51

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Hatayspor ile aralarındaki puan farkını kapatmak için mücadele ettiklerini belirterek, "Şampiyonluk hedeflerimizden kopmadık. Yeni Malatyaspor'u hak ettiği noktalara getireceğiz" dedi.

Perçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın, grupta pazar günü Aydınspor 1923 ile deplasmanda oynayacağı maça hazır olduğunu söyledi.

Aydınspor 1923'ün güçlü bir takım olduğunun bilincinde olduklarını belirten Perçin, "Hocamız Mert Korkmaz, Aydınspor 1923 takımıyla ilgili gerekli bilgileri oyuncularımızla paylaştı. Rakibimiz özellikle ligin ilk yarısının son haftalarından itibaren çıkış yakalamış durumda ve ikinci yarıda da bu çıkışını devam ettiriyor. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Hocamız da oyun kurgusunu buna göre hazırlayacaktır" ifadesini kullandı.

Perçin, ligin ikinci yarısında kalan tüm maçların final havasında ve zor geçeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Son zamanlarda oynadığımız iyi oyunu Aydınspor 1923 maçında da sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluk hedeflerimizden kopmadık. Yeni Malatyaspor'u hak ettiği noktalara getireceğiz. Lider Hatayspor ile aramızda 8 puanlık fark var. İyi oyunumuzu sürdürürsek bu fark, kapanmayacak bir fark değil. Rakiplerimiz mutlaka puan kaybedecektir, yeter ki biz kazanmaya devam edelim."

KAYNAK: AA