2. Lig ekibinde Mert Korkmaz dönemi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine Mert Korkmaz getirildi.

2. Lig ekibinde Mert Korkmaz dönemi
2. Lig ekibinde Mert Korkmaz dönemi
GİRİŞ 31.12.2013 14:55 GÜNCELLEME 31.12.2013 14:55

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük görevi için Mert Korkmaz ile anlaştı. Korkmaz, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Malatyaspor'da futbol oynadığını, ciddi başarılar elde ettiklerini ve 4,5 yıl Malatya'da kaldığını söyledi.

Yeni Malatyaspor'a teknik direktör olarak geldiği için son derece mutlu olduğunu dile getiren Korkmaz, "Burada oynadığım dönemde 44 numaralı formayı gururla taşıdım. Teknik adam olarak da bu başarıyı devam ettireceğimi düşünüyorum. İlk teknik direktörlük deneyimim olacak ama her şeyin bir ilki vardır. Bu ilkin Yeni Malatyaspor olmasının da benim için ayrı bir yeri var. Başkanımıza, yönetici arkadaşlarımıza beni düşündükleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

''ÖNEMLİ OLAN İYİ BAŞLAMAK''

Yeni Malatayspor'u hak ettiği yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Korkmaz, "Önemli olan ligin ikinci yarısına iyi başlayabilmemiz. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Devre arası 15 günlük kamp var. İyi bir kamp dönemi geçirip eksik olan yerleri tamamladıktan sonra iyi bir çıkışla lige başlarsak puan farkını kapatabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Mert Korkmaz, ihtiyaç duydukları mevkilere transfer yapabileceklerini ifade etti. Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin de ligin son haftalarında sportif anlamda başarısız sonuçlar aldıklarını ve teknik direktör Özcan Kızıltan'la karşılıklı anlaşıp yollarını ayırdıklarını hatırlattı.

Hızlı bir şekilde teknik direktör arayışına başladıklarını kaydeden Perçin, "Uzun yıllar Malatya futboluna hizmet etmiş, takım kaptanlığını yapmış Malatya'nın gururu Mert Korkmaz hocamızla anlaştık. Umarım Malatya futbolu, ligin ikinci yarısında hak ettiği yere gelecektir. Bu konuda kendisinden çok ciddi katkılar bekliyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Korkmaz, 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.