Yusuf Şimşek'ten iddialı açıklama

Verilen aranın iyi olduğuna değinen Denizlispor Teknik Direktörü Şimşek İBB spor karşısında 3 puan alacaklarını söyledi.

Yusuf Şimşek'ten iddialı açıklama
Yusuf Şimşek'ten iddialı açıklama
GİRİŞ 19.11.2013 09:25 GÜNCELLEME 19.11.2013 09:35

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Milli maç nedeniyle verilen ara bizim için iyi oldu" dedi.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda Kahramanmaraşspor maçından aldıkları galibiyetin kendilerini biraz rahatlattığını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu kaydeden Şimşek, "İç sahada kazanma arzumuzu bu maçta göstereceğiz. Milli maç nedeniyle verilen ara bizim için iyi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız.Taraftarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu.

Şimşek, takımın son haftalarda çok iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Genç futbolcular başarıya açlar. Biz teknik ekip olarak nasıl başarıya açsak onlard a açlar. Şu anda kolej havasındayız, takım içerisinde güzel bir birliktelik var. İnşallah bu havamız en azından devre arasına kadar sürer" dedi.

Bir soru üzerine Şimşek, transferi düşünmediklerini, futbolcuların aldıkları puanlarla transferi belirleyeceklerini kaydetti.

AA