Muhammed Ali’ye İngilizler'den büyük AYIP!

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden efsane boksör Muhammed Ali'ye İngilizler'den büyük ayıp...

Muhammed Ali’ye İngilizler'den büyük AYIP!
Muhammed Ali’ye İngilizler'den büyük AYIP!
GİRİŞ 08.06.2016 11:44 GÜNCELLEME 08.06.2016 11:44

Yaklaşık olarak 32 yıldır parkinson hastalığı ile mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede septik şok nedeniyle hayata veda eden efsane boksör Muhammed Ali'ye İngilizler'den büyük ayıp...

Ülkenin önde gelen gazetelerinden The Sun, Muhammed Ali'nin ölümü ile ilgili haberinde attığı manşetle dikkatleri üzerine çekti.

The Sun: Kelebek gibi uç, huzur içinde yatmış gibi sok

The Sun, Muhammed Ali'nin "Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım" sözüne atıfta bulunarak "Kelebek gibi uç, huzur içinde yatmış gibi sok" manşetini attı.

Tüm zamanların en iyi boksörü olarak anılan ve geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman ünlü boksörün ölümünün ardından özel bir sayı hazırlayan The Sun, attığı "Kelebek gibi uç, huzur içinde yatmış gibi sok" manşet ile sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutuldu.

Manşete tepki gösteren çok sayıda kullanıcı, gazetenin bu manşetle çıkmasına onay veren editörün işine son verilmesi gerektiğini yazdı.