Kritik maç öncesi Demba Ba krizi! Ortalık karıştı

Süper Lig'in 28. haftasında karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Göztepe arasında Demba Ba krizi yaşanıyor.

Kritik maç öncesi Demba Ba krizi! Ortalık karıştı
Kritik maç öncesi Demba Ba krizi! Ortalık karıştı
GİRİŞ 05.04.2018 16:09 GÜNCELLEME 05.04.2018 17:32
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Maça günler kala Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın; "Demba Ba'yı transfer etmek istiyoruz. Demba Ba çok önemli bir oyuncu, bizde onun Beşiktaş'ta olmasını istiyoruz. Henüz konuşmadık, bu maç öncesinde de doğru olmaz. Demba Ba, Beşiktaş'ın evladı, sezon sonu geldiği zaman bakarız Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta olmasını istiyorum." sözlerine Göztepe başkanı Mehmet Sepil'den tepki geldi.

"BU ÇOK YANLIŞ"

 

 

Maça kısa süre kala Fikret Orman'ın  yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Mehmet Sepil; "Fikret Orman'ın bu sözlerine inanmak istemedim. Ancak bant kaydını dinleyince üzüldüm. Bu cümleler Göztepe'yi, Beşiktaş'ı, Tamer Tuna'yı ve Demba Ba'yı zor durumda bırakabilir. İki takımın maçından 48 saat önce karşı takımın santraforunu istemek yanlış. Futbolu gelişmiş ülkelerde böyle bir açıklama yapılabilir mi? Türk futbolu adına üzgünüm" dedi. 

"SÜLEYMAN SEBA YAŞASAYDI..."

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın bugün doğum günü olduğunu hatırlatan Mehmet Sepil, "Fikret Orman'ın bu açıklamaları Türk futboluna büyük katkılar koymuş Süleyman Seba'nın doğum gününde yapıldı. Sayın Seba yaşasaydı ne düşünürdü? Bunu Beşiktaşlıların takdirine bırakıyorum. Böylesine önemli bir karşılaşma öncesi ortalığı germenin bir anlamı yoktu. Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı. Yapılan toplantılarda Türk futbolunun marka değerini artırma konusunda görüş bildirdik. Ancak ardından bu açıklamalar geldi" diye konuştu. 

"DEMBA BA ETKİLENMEZ"

Demba Ba'nın Orman'ın sözlerinden etkilenmeyeceğini ifade eden Mehmet Sepil, "Demba Ba'nın performansının düşeceğine dair en ufak bir şüphem yok. Kendisinin sözleşmesi sezon sonu bitecek. Mukavelesini uzatmak için görüşüyoruz. Yakın zamanda sonuca ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 38
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın şampiyonluğunu kabüllenemeyen zavallılar ne yapmaya çalışıyorsunuz?
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    efendi bjk
    Cevapla
  • cevo 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım söyleseydi şike derlerdi
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    ama yakışıyor adama
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak efendi dediği bjk için fikret beye yakışmamış talihsiz bir açıklama olmuş özür dilemesi gerek.
    Cevapla
  • nida 6 yıl önce Şikayet Et
    aşırı efendi bjk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle