Tamer Tuna: Zevk vermeyen tek şey...

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Bursaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Tamer Tuna: Zevk vermeyen tek şey...
Tamer Tuna: Zevk vermeyen tek şey...
GİRİŞ 18.11.2017 17:08 GÜNCELLEME 18.11.2017 17:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genç teknik adam açıklamasında, "Bursaspor ile Göztepe takımlarının centilmenlik havası, her şeyden önemli. Böyle olunca sahadaki futbol daha iyi çünkü böyle olunca taraftar saha içine empoze oluyor. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Bu, oyundan öte daha değerli bizim için. Bursa'yı çok seviyorum, inanılmaz bir taraftar, Göztepe'de de bu enerji var. Umarım iki takım da ligde daha iyi yerde olurlar" diye konuştu.

Maçı değerlendiren Tamer Tuna, "Bursaspor'un kanatlardan geldiğini merkezden çoğalarak ceza sahası içine hücum ettiğini biliyorduk. Bununla ilgili analizlerimizi yaptık. Geldiklerinde topu kazandığımızda hızlı ataklarla çok pozisyon bulabileceğimizi düşündük. Bu gerçekleşti fakat hatalar yaptık. Bursaspor iyi bir takım, oynamak isteyen 2 takım olduğunda futbol zevk veriyor. Zevk vermeyen tek şey goldü. Bursaspor da kazanabilirdi, bizim net pozisyonlarımız vardı" şeklinde konuştu.

Naim Süleymanoğlu'nun ölüm haberine ilişkin de konuşan genç çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı: "Maçtan önce Naim Süleymanoğlu'nun ölüm haberini aldık. Bizim için inanılmaz, değerli bir insandı. Futbolcudan öte idoller olur, Naim Süleymanoğlu bunların başındaydı. O halteri kaldırdığında o yükün altına beraber girdiğimizi hisediyordum. Benim için idoldü. Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum"

YORUMLAR 2
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok mütevazi edepli bir bey efendi
    Cevapla
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamer hoca yolun açık olsun Sivas,da yardımcı hoca ikende çok başarılıydın
    Cevapla