Göztepe'de 5 isimle yollar ayrılıyor

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın Avusturya kampı dönüşü Gosso, Murat, Hakan Barış, Lokman ve Fethi'yi kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi.

Göztepe'de 5 isimle yollar ayrılıyor
Göztepe'de 5 isimle yollar ayrılıyor
GİRİŞ 30.07.2017 15:20 GÜNCELLEME 30.07.2017 15:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir sol bek transfer edilmesi halinde Canberk'in de gönderilmesinin gündeme geleceği belirtilirken, kiralık verilmesi düşünülen Gökay ve Hakan Sepil'in ise kadroda altyapı patentli 2 futbolcu bulundurmak zorunluluğu sayesinde takımda kaldığı kaydedildi. 

Daha önce Fuchs ve Kobakhidze'yi gönderen Tamer Tuna'nın yeni sezon planlamasında yer almayan golcü Famoussa Kone Azerbaycan temsilcisi Gabala'ya imza attı, sol bek Mehmet Erdem Gazişehir Gaziantep FK'ya, orta saha Gökhan Karadeniz de Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor'a gitti. Kadronun son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Tuna, "Avusturya kampında herkesin durumunu yakından gördüm. Aramızdan ayrılacak isimler konusunda yönetime gereken raporu verdim. Gönül ister ki herkes takımda kalsın ancak profesyonellikte ayrılıklar olacak. 4 ya da 5 futbolcu daha alıp, kadroyu tamamlayacağız" dedi. Avusturya'da 3 özel maça çıkan Göztepe, 2 Ağustos Çarşamba günü İzmir'in TFF 1'inci Lig'deki temsilcisi Altınordu ile Atatürk Stadı'nda karşılaşacak, müsabaka saat 20.00'de başlayacak. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah düşersin göztepe
    Cevapla