Fenerbahçe istedi Göztepe bombayı patlattı!

Göztepe 14 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de kalıcı olup üst sıraları zorlayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken yönetim Kasımpaşalı Castro'yla yaşanan krizi aştı.

Fenerbahçe istedi Göztepe bombayı patlattı!
Fenerbahçe istedi Göztepe bombayı patlattı!
GİRİŞ 07.07.2017 14:45 GÜNCELLEME 07.07.2017 14:46

Daha önce prensip anlaşmasına varılmasına rağmen 3 yıllık sözleşmede direten 29 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, yapılan görüşmede 2 yıllık mukaveleyi kabul edince sorun çözüldü, bugün sağlık kontrolünden geçti.

4 sezondur Süper Lig'de Kasımpaşa formasını giyen ve Fenerbahçe'ninde gündeminde olan Castro, ligde 131 maçta 18 gol attı. Geçen sezon 6 gol kaydeden yıldız futbolcu, Portekiz'de Porto, İspanya'da Sporting Gijon'da da oynayıp Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi yaşadı.

Selçuk Şahin ve Axel Ngando'dan sonra 3'üncü transfer olan Castro'nun akşam antrenmanına katılacağı bildirildi. Bu arada prensipte anlaşılan Litvanyalı kaleci Karcemarskas'ın Osmanlıspor'dan bonservisini almasını bekleyen sarı kırmızılılar, transfer listesinde yer alan Olympiakoslu sol bek Aly Cishokko ve Gaziantepspor'dan forvet Nabil Ghilas'ın menajerleri ile görüşmeleri sürdürüyor.

Göztepe'nin teklifini kabul eden ofansif orta saha oyuncusu Oscar Scarione'nin yeni sezon için peşinatını ödeyip sözleşmesini uzatan Maccabi Tel Aviv'le anlaşmaya çalıştığı bildirildi. Başkan Mehmet Sepil'in bizzat ilgilendiği Newcastle United'dan sol kanat Gouffran'ın da pürüzler giderilir giderilmez Cishokko, Ghilas ve Scariona gibi İzmir'e gelip imza atacağı belirtildi.