Başkan açıkladı! Hamza Hamzaoğlu...

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, Hamza Hamzaoğlu ile anlaştıklarına dair çıkan haberleri yalanladı.

Başkan açıkladı! Hamza Hamzaoğlu...
Başkan açıkladı! Hamza Hamzaoğlu...
GİRİŞ 15.06.2017 15:15 GÜNCELLEME 15.06.2017 16:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırırken yönetim yeni teknik direktörü belirlemek için çalışmalara başladı.
 
Başkan Mehmet Sepil 1 hafta içinde teknik adam sorununu çözeceklerini, yerli ya da yabancı ayrımı yapmayacaklarını söyledi.
 
Süper Lig'e iddialı girmek isteyen sarı kırmızılıların ilk olarak en son Gaziantepspor'u çalıştıran İbrahim Üzülmez üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. Sepil'in Üzülmez'le bir araya geldiği ifade edilirken, diğer yerli alternatifin Mehmet Özdilek olduğu kaydedildi. Göztepe'nin Hamza Hamzaoğlu ile anlaştığına dair çıkan haberler ise yalanlandı. Sepil, deneyimli teknik adamla hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi. Hamzaoğlu da benzer bir açıklama yapıp, "Göztepe'den herhangi bir teklif almadım. Uzun bir süre takım çalıştırmayabilirim" dedi. 
 
İlk etapta Üzülmez ve Özdilek'ten biri ile anlaşmak isteyen sarı kırmızılıların yabancı teknik direktör için Christoph Daum ile Jan Olde Riekerink ile adı anılmaya başladı.
 
Galatasaray'da 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında görev yapan Hollandalı Riekerink'in Göztepe'de çalışmayı çok istediği ve yönetime haber gönderdiği ortaya çıktı. Riekerink'in Göztepe'nin resmi sosyal medya hesaplarını da takip etmeye başladı.
 
Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Alman çalıştırıcı Daum'un ise yönetim kurulu toplantısında gündeme geldiği belirtildi. Şu an Romanya Milli Takımı'nın başında olan 63 yaşındaki teknik adamın görevi bırakmasının an meselesi olduğu iddia edildi.
 
Göztepe için en doğru kararı vereceklerini ifade eden Mehmet Sepil, "Çok geç kalmadan yeni sezon planlamasını yapacağız. İç ve dış transferde de gaza basacağız" diye konuştu. 
 

YORUMLAR 18
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki ya hocalar yuksek para istediletse bide bu penceeden bakmak lazim. Tamam super lige cikardilar ama bedavaya cikarmadilar heralde. Extra sampiyonluk pirimi aldilar. Uzun sure planlama yapacak kapasitede ve auper ligte yapacak hoca degiller belki
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    insAllah tekrar 2CI LIGE DUSERSINIZ, YILMAZ HOCAYA haksizlik yaptiniz, adami sattiniz!!!!! insAllah surunursunuz!!!!
    Cevapla
  • Teksas 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural'a ihanet ettin göztepe , düşüşün seneye..
    Cevapla
  • eyyupk 6 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe de Malatya da akıllı hareket ediyor Ama bu hocalarla bir daha çalışılmayacak diye bir şey yok yolları bir gün yine kesişebilir
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    vefasız izmir spordada vefasız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle