Maçı bırakan Pogba: Ben ödlek bir insan değilim!

Gençlerbirliği’nin Gineli futbolcusu Florentin Pogba, Antalyaspor maçında yaşananlar ile ilgili konuştu. 27 yaşındaki futbolcu "Aslında takımı bırakıp gitmek gibi bir amacım yoktu. Şartlar ne olursa olsun, ben ödlek bir insan değilim” dedi.

Maçı bırakan Pogba: Ben ödlek bir insan değilim!
Maçı bırakan Pogba: Ben ödlek bir insan değilim!
GİRİŞ 08.05.2018 13:11 GÜNCELLEME 08.05.2018 13:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği-Antalyaspor maçında formasını çıkararak 88. dakikada sahayı terk eden Florentin Pogba'nın takım arkadaşları üzerine yürümüştü.

İzinsiz sahayı terk etmesinin hata olduğunu kabul eden Pogba “Sakatlığımdan dolayı kenara geliyordum. Üç değişikliğin yapıldığını biliyordum ama devam edemeyecektim. Çıkarken teknik direktöre bilgi vermeliydim, bu doğru. Bir takım arkadaşım bana neler olup bittiğini sorduktan sonra bağırmaya başladı. Ben de oyunun gidişatıyla ilgili üzüntü içerisindeydim. Takım için hayati bir maç olduğunu biliyorduk bu yüzden stres ve gerginlik vardı. Aslında takımı bırakıp gitmek gibi bir amacım yoktu. Şartlar ne olursa olsun, ben ödlek bir insan değilim” dedi.

 

 

Saha kenarında yaşanan olayların soyunma odasında devam edip etmediğiyle ilgili de açıklamada bulunan 27 yaşındaki savunma oyuncusu şöyle devam etti: “Sadece tarafıma sözlü bağırmalar oldu. Türkçe olduğu için ne dediklerini anlamadım. Fiziksel bir saldırı olmadı. Ben o esnada sessiz kalmakla yetindim.”

YORUMLAR 1
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    FB Pogba yı alın kardeşim. Süper defans
    Cevapla