Ümit Özat: Eskiden de Brad Pitt değildik!

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Beşiktaş'a 1-0 yenilip elendikleri maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat: Eskiden de Brad Pitt değildik!
Ümit Özat: Eskiden de Brad Pitt değildik!
GİRİŞ 06.02.2018 22:57 GÜNCELLEME 06.02.2018 22:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 1-0 yenilip kupaya veda ettikleri karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''BEŞİKTAŞ'IN GOLÜ, ÇOK NET FAUL''

 

 

Beşiktaş'ın attığı golde faul olduğunu belirten Ümit Özat, ''Zaman zaman bizim gibi takımlar, ligin önemli olduğunu söylüyor ama kupa da çok önemli. Bizim için de önemli bir tecrübeydi. Kupayı düzenleyenlere teşekkür etmek lazım. Oyunun başında iki net pozisyonumuz vardı. Bu ülkede sadece Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor'un hakem hatalarını konuşmamak lazım. Duran topta hakemin gözü önünde faul olan bir pozisyonu görmemek, bilmiyorum. Hakemler hata yapabilir tabii ama çok net bir faul. Gözünün önünde duruyor. Hakem hataları demek herkese olabiliyor'' dedi.

''FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ'A YAPILAN HATA 3 GÜN KONUŞULUYOR''

Büyük takımlara karşı yapılan hakem hatalarının günlerce konuşulduğunu kaydeden Özat, ''Fenerbahçe'ye yapılan hata 3 gün konuşuluyor. Beşiktaş'a karşı yapılan da öyle. Bizim gibi takımların sadece hakemle 3 büyüklerden puan kazandığı düşünülüyor. Böyle bir şey yok. Ben hakem Özgür Yankaya'nın yönettiği son 5 maçımı kazanamadım. Bize kaç tane hata oldu. Önemli olan niyeti'' sözlerini kullandı.

''AYI, ASİL BİR HAYVANDIR''

Maç sırasında kendisi için söylenen sözlerin saygısızlık olduğunu söyleyen Ümit Özat, ''Artık ligimize geri dönüyoruz. Hemen o maçın hazırlıklarına başlayacağız. Ben kimseye durup dururken bir şey yapmadım. Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıyorlar, çok güzel. Diğer taraftan da 'Ayı Ümit' diye bağırıyorlar. Ayı da asil bir hayvandır bu arada. İnsanlar kilo alabilir, şekil gelir geçer, eskiden de Brad Pitt değildik. Ayıp bu yapılanlar. Bizim büyük takımlara karşı saygısızlık yapmamız mümkün değil, asırlık kulüpler bunlar. Haklı olduğum konularda da bulaşılacak bir adam değilim. Bunun da bilinmesini isterim'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 16
  • MHRRM_AVCI 6 yıl önce Şikayet Et
    Boyle demeçler dışında gundem olamayacagini bildigi icin umit efendi maalesef bos bos konusuyor sadece. Sende haklisin umit biseyler yapmak lazim yani...
    Cevapla
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    Necipin Kirmizi kartini ne diyeceksin Umit Efendi. Sanki cok iyi futbol oynuyorlarda konusup duruyor..
    Cevapla
  • DİRİLİŞ OSMANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    seviyoruz seni ümit hoca
    Cevapla
  • serhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw sevmeyebilirsiniz, rakibiniz olabilir ama kimse kimseye hakaret edemez etme hakkı yok. Terbiyesizleşmişiz iyice. Bir maç için adam ölüyor bir park için adam ölüyor bir oyun için gençler ölüyor, nereye gidiyoruz... Allah akibetimizi hayretsin.
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adamlar yüzünden Türk futbolu berbat bir halde. Zırla dur Ümit Özat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle