Ümit Özat'tan Gençlerbirliği taraftarına tepki!

Osmanlıspor'un Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından iki teknik adam da açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat'tan Gençlerbirliği taraftarına tepki!
Ümit Özat'tan Gençlerbirliği taraftarına tepki!
GİRİŞ 24.11.2017 23:17 GÜNCELLEME 24.11.2017 23:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor'a 2-0 yenildikleri maç sonrasında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat, "Çok koştuk, çok pas yaptık, bunlar hiçbir şeyi geri getirmiyor. Kazanan her zaman haklıdır. Ben asla pes eden biri değilim. Oyuncularım da pes etmeyecek. Oyuncularım içeride gözyaşları içerisindeydi. Daha yolun başındayız. Bugünden sonra ki bütün sorumluluklar bana aittir. Oyuncularımın kişiliklerine güveniyorum. Düştüğümüz yerden kalkacağımıza inanıyorum. Bu saatten sonra kaybedecek takatimiz kalmadı. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarın kendisini istifaya çağırması üzerine, "O taraftarlar arasında Ankaragücü taraftarı vardı galiba" diyen Ümit Özat, "Ben geçmişle ilgili pek konuşmak istemiyorum. 3'üncü hafta ayrılmak zorunda kaldık. Büyüklerimiz öyle istedi bizde teşekkür ederek ayrıldık. Ayrılanlara bakıyorsunuz aile boyu açıklama yapıyor. Gençlerbirliği kültüründen bahseden insanlar küfür etmez. 5. dakikada hocasını istifaya çağıran insan Gençlerbirliği taraftarı değildir" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 4
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    120 kilo olmuş adamdan teknik direktör olmaz
    Cevapla
  • Sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktörlük yapamıyorsun bırak bu işi bilen yapsın.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Yolun basi ne hoca samsunsporu boyle yaptin ligin ilk yarisi bitecek sen yolun basi diyosun kumeye duade gorursun yokun basi ile sonunu
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kim antrenör lik kim.
    Cevapla