İlhan Cavcav yoğun bakımda! Hastaneden açıklama

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, ağır bir beyin kanaması geçirdi. 81 yaşındaki başkan acil serviste yoğun bakıma alındı.

GİRİŞ 21.01.2017 11:21 GÜNCELLEME 21.01.2017 14:08
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Solunum yetmezliği ve yüksek tansiyon nedeniyle uzun zamandır tedavi gören İlhan Cavcav’ın, gece yarısı cankurtaranla Ankara Güven Hastanesi’ne getirildiği ve acil serviste yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini, beyindeki ödemi dağıtmak için İlhan Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolu ve kafasını çarpan 81 yaşındaki duayen başkanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

"DOKTORLAR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

Gençlerbirliği yöneticisi Ali Rıza Koç, İlhan Cavcav'ın son durumu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Dün gece sabaha karşı beyin kanaması geçiren başkan İlhan Cavcav yoğun bakımda. Doktorların müdahalesi sürüyor. Biz de başında bekliyoruz. Yaşı da ilerledi ancak Allah'tan ümit kesilmez. Doktorlar elinden geleni yapıyor. Öldüğü haberleri gerçek dışıdır." ifadelerini kullandı.

GÜVEN HASTANESİ'NDEN AÇIKLAMA

Cavcav'ın tedavi gördüğü hastanede basın mensuplarına açıklama yapan özel doktor Kadir Hatipoğlu, duayen başkanın evde geçirdiği travma sonucunda saat 03.00'te şuurunun kapandığını belirterek, "Başkan, beyin kanaması tanısıyla Güven Hastanesi'ne getirdik. Tomografisi çekildi. Kendisine sak teşhisi (boşluk, ödem oluşması, kanamanın devam etmesi) konuldu." dedi.

Cavcav'ın yoğun bakım servisine alındığını vurgulayan Hatipoğlu, "Şu an makinaya bağlı olarak yoğun bakım ünitesinde yaşatılıyor. Durumunda herhangi bir değişiklik yok. Geldiğinden beni şuuru kapalı ancak kanamanın devam ettiğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, şu an için vefat durumunun söz konusu olmadığının altını çizerek, "Beyin cerrahı arkadaşımız, durumun kritik olduğunu ve cerrahi işlem yapmayacaklarını belirtti. Medikal yönden tedaviye devam edileceğini, makinaya bağlı kalarak Cavcav'ın durumunu izleyeceklerini söylediler." diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    İlhan Cavcav artık öbür dünyadaki ligde devam eder. Bu yaşa kadar geldi acaba Allah'ın dini için ne yaptı???
    Cevapla
  • jumanji 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptıysa kendinedir. Sorgulamak senin mi haddine?
    Cevapla
  • Nur 7 yıl önce Şikayet Et
    ve filmin sonu... Bundan sonrası sadece gerçekler ...
    Cevapla
  • Efeler 7 yıl önce Şikayet Et
    Haberlerde okuduğum doğruysa 1.Ligde Borcu olmayan Takim.Bravo Başkan.Ínşallah biran evvel Sağliğina kavuşursun.
    Cevapla
  • ALİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Sakalı istemeyen Sinek kaydı jilet traş isteyen kişi bu haliyle bilindi. Ne diyelim Allah en iyisini bilir yarın ahirette sinek kaydı traşı adama sorarlar...
    Cevapla
  • a.cola 7 yıl önce Şikayet Et
    tam ben yazcakdim siz yazmissiniz.
    Cevapla
  • Ziver doğubey 7 yıl önce Şikayet Et
    Zor kurtulur Allah bilir ancak..o dertten kurtulan neredeyse çok az..futbollla yat kalk dünyada ne yaptın diye sorulduğunda..Rabbim hepimizi bağışlasın..hesap vermek çok zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle