Cavcav iş başında! Hastanede imzayı attırdı

Gençlerbirliği'nin Atletico Paranaense'den transfer ettiği Bady ile imzaladığı sözleşmenin arkasından oldukça ilginç bir detay çıktı.

Cavcav iş başında! Hastanede imzayı attırdı
Cavcav iş başında! Hastanede imzayı attırdı
GİRİŞ 18.01.2017 16:22 GÜNCELLEME 18.01.2017 16:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brezilya basınında yer alan habere göre, Bady ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Gençlerbirliği, oyuncuyu kulüp binasında basına tanıtmadan önce hastaneye gitti. Ancak bu sağlık kontrolü için değildi.

ÇOK ŞAŞIRDILAR

Gençlerbirliği'nin 40 yıldan fazla süredir başkanlığını yapan İlhan Cavcav'ın oyuncu ile hastanede sözleşme imzalamak istediği, bu nedenle de yanına gidildiği ortaya çıktı. Hastane odasında imzalanan anlaşmanın Brezilyalı futbolcu ve menajerini oldukça şaşırttığı belirtildi.

'BAŞKAN HER ŞEYLE İLGİLİYDİ'

Ülke basınına konuşan Bady, "Çok sıradışı bir deneyim oldu. Arabadayken, hastaneye gideceğimizi bilmiyordum. Başkanı görünce biraz zayıf buldum ancak her şeyle ilgileniyordu. Benim hakkımda bilgi almış ve onay vermişti" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Genclerbirliginin bir zamanlar Turkiye'de cok guclu seneler gecirdigini biliyorum, ozamanlar hans somers, ahmed hassan ve birsuru oyuncularla Turkiye'de korkulu takimiyidi, ama sonradan hepsi dagildilar, Ilhan cavcava gelecek olursak, adamin hayati futbol olmus, boyle efsaneler kolay bulunmaz, sampiyon yapsin yapmasin boyle efsaneler takimlarina sebat ile yonetmeleri ve futbol transfer anlayisi cok iyi ama maalesef takimi basarilar elde edemedi
    Cevapla
  • abdurrahman bal 7 yıl önce Şikayet Et
    ayan kaymış mezara bırak artık gençler gelsin cavcav
    Cevapla
  • CİHADDDD 7 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan mezardada kulübü yönetecek, imzalar mezardada atılacak. peki 40 yılda bu takımı kaç defa şampiyon yaptı. kaç dfa 2.3. oldu bu takım. kaç defa ş.ligine gitti.
    Cevapla