'İbrahim Üzülmez kendini dev aynasında görüyordu!'

Gençlerbirliği Başkanvekili Mehmet Niyazi Akdaş, takımda hoca değişikliğinin istikrar açısından isabetli bir karar olduğunu belirtti.

'İbrahim Üzülmez kendini dev aynasında görüyordu!'
'İbrahim Üzülmez kendini dev aynasında görüyordu!'
GİRİŞ 27.12.2016 11:59 GÜNCELLEME 27.12.2016 12:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Takımda hoca değişikliğinin istikrar açısından isabetli bir karar olduğunu belirten Mehmet Niyazi Akdaş: ''İbrahim Üzülmez kalsaydı, bu istikrar olmazdı. Kendisi takımdan ayrılmak istedi. İlk sezonunda takıma çok katkısı oldu. Ancak bu sezon beklentimiz olmadı. O kendisini dev aynasında görüyordu ve kendisinin isteği ile yollarımızı ayırdık. Bence çok doğru bir karardı. Ümit Özat'ın gelişi ile farklı bir hava yakaladık. Gerçi, bir çoğumuz ona karşı çıkmasak, Özat çok daha önce gelecekti takımın başına. Agresif olduğu gerekçesiyle istememiştik. Ama, hepimiz yanıldık'' diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    cavcav da aziz gibi 100 yıldır kulübe yapıştı bırakmıyor. galiba ölünce kurtulacak millet bunlardan.
    Cevapla
  • fati 7 yıl önce Şikayet Et
    fazla acele etmeyin bence. ümit özat şu anda hazır takıma geldi. 2 gün sonra onun arkasından konuşmayacağınızdan emin misiniz?
    Cevapla
  • Birak bu isleri 7 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sezon uzulmez cok iyi bir hocaydi bu yil ozat cok iyi birakin bu gunu kurtarma sozlerini, bir kac maglubiyet den sonra ozat ta kotu hoca olacak. Alt yapini duzenle istikrarli turk topculari yetistir iki yil hocaya sabir edin ondan sonra basarili veya basarisiz oldugunu soyleyin. Her takim alt yapisini duzenlerse her takim 2 yetenek yetistirebilseydi dunya veya avrupa kupasini coktaan almistik. Saygilar...
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    umit ozat sanki cok basarili..Hocalik yaptigi takimlarin hali ortada..Nerde ne yapmis..1-2 yenilgi alsa Cavcav hemen kapinin onune koyar..Aha buraya yaziyom..
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Genclerbirligi Cancav'in babasinin mali..!!Adam bir turlu baskanligi birakmiyor..Sanarsin her sene sampiyon oluyor veya kupalar falan aliyor..Hep gelen hocalar suclu bir kendisi hakli..Cavcav birgun rahmetli olup gitse bile ruhu yine Genclerbirligini birakip gitmez..illa o koltukta oturcak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle