İlhan Cavcav'dan Beşiktaş'a gözdağı!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın başkentte konuk edecekleri Beşiktaş'ı puansız göndermek istediklerini söyledi.

İlhan Cavcav'dan Beşiktaş'a gözdağı!
İlhan Cavcav'dan Beşiktaş'a gözdağı!
GİRİŞ 27.10.2016 11:39 GÜNCELLEME 27.10.2016 11:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada, kırmızı-siyahlı takımın ligde oynadığı son iki maçın ikinci yarılarında iyi performans sergilediğine dikkati çekti.

Başkent ekibinin bu maçlarda iyi oynamasına karşın istediği puanları hanesine yazdıramadığını belirten Cavcav, "Bu hafta da, ligin önemli takımlarından biri olan, son şampiyon Beşiktaş'ı ağırlayacağız. Zor bir maç olacak ama biz takımımıza güveniyoruz. Son maçlarda ikinci yarılarda gösterdiğimiz mücadeleyi ve futbolu maçın tamamına yayarak Beşiktaş'ı puansız yollama niyetindeyiz." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ı bu hafta Ankara'da yeneriz"

Beşiktaş'ın sadece Süper Lig'in değil, Avrupa'nın sayılı takımlarından biri olma yolunda ilerlediğini dile getiren Cavcav, "Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Napoli maçındaki futbolu tüm Türkiye gibi beni de gururlandırdı ve mutlu etti. Ben yine iddia ediyorum, biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, Napoli'yi yenen Beşiktaş'ı bu hafta Ankara'da yeneriz." diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin son haftalarda hakem hataları nedeniyle mağdur olduğunu savunan Cavcav, "Hakemlerimiz gördüklerini çalarsa, başta Beşiktaş olmak üzere ligde her takımı yenecek güçteyiz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 4
  • cetin kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    yine yenilince suçu hakemlere yıkarsın en iyi bildigin şey birsen birde azize ALLAH aşkına bırakında gençler gelsin yeter artık
    Cevapla
  • Kar 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam. Şenol Hoca ve futbolcular da öyle diyorlardı. Hangi forvetle gol atacaksınız. Maç en az 0.3 biter.
    Cevapla
  • Birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaw git ahiretine çalış. ..pestilin çıkmış hala top peşindesin... "Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme "
    Cevapla
  • Ertugrul Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    hahaa aynen bende yazcaktim bunlari sagol :)
    Cevapla