İlhan Cavcav'dan açık tehdit! Açıklayacağım...

Gençlerbirliği Kulübü, Yılmaz Vural ile ilgili yaptıkları başvurunun, Tahkim Kurulu tarafından reddedilmesine tepki gösterdi.

İlhan Cavcav'dan açık tehdit! Açıklayacağım...
İlhan Cavcav'dan açık tehdit! Açıklayacağım...
GİRİŞ 29.04.2016 15:46 GÜNCELLEME 29.04.2016 15:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, yazılı açıklamasında, "Öncelikle bu kararı alan Tahkim Kurulu ve ardından tüm federasyon kurallarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Yılmaz Vural kararı arkasındaki kirli güçleri açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Vural ile yaşadıkları ihtilaf konusunda verilen kararların takipçisi olacaklarını kaydeden Cavcav'ın açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

"Bu iş burada bitmedi. Yargıya kararın yenilenmesi yönünde başvuruda bulunacağım. Sonuç tamamlanana kadar herhangi bir ödeme yapılması halinde ise federasyon yönetimi ve ilgili kurumlar hakkında hukuki süreç başlatacağım. Bu konuyla ilgili, aynı zamanda bir hukukçu olan genel sekreterimiz Sinan Gürsoy ile beraber basının karşısına çıkacağım."

YORUMLAR 3
  • Hak 7 yıl önce Şikayet Et
    Olan olmedin bir turlu cavcavcavcavcav.
    Cevapla
  • admiz yooog 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke ölsen Cavcav
    Cevapla
  • akın 7 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz vural hoca midenize oturdu diyimi cavcav başkan.senden ala kirli güçmü olaki aziz yıldırım yıldırım demirören ile birlikte birde sen mahvettiniz türk sporunu işine gelmeyince boş boş konuş
    Cevapla